maanantai 6. helmikuuta 2012

tunnustettavaa

Äsken tipahti mailiboksiin kiitoskirje fitfarmilta. *köh*... eihän se nyt ihan puhtaasti mennyt :D Motivaatio ylläpitäminen oli vaikeaa eikä ollut niin kovaa tahtoa kieltäytyä muutamaan otteeseen herkuista, kun .. sitä pudotettavaa ei nyt ollut niin kovasti. Tavoitteenahan oli tiputtaa joulun aikana tulleet muutama kilo, ja sen tavotteen saavutinkin. 3 viikossa paino tippui 3 kiloa, onhan se tosi hyvin.

Joskus kun oli kovasti tyytymätön itseensä oli helpompi pitää noista dieteistä kiinni, myös silloinkin maksoin Litestä sen 89 € oli motivaatio ihan eri.

Se että GFG on ohi, ei tarkoita kuitenkaan sitä, että siirtyin herkuttelemaan poskettomasti, vaan pääsääntöisesti noudatan Fitfarmin ruokarytmejä, annoskokoja ja ruokavaliota. En näe mitää syytä miksen noudattaisi noita ohjeita, kasviksia voisin syödä enemmän, ja iltaruokien pasta-/riisimääriä voisi korottaa.. ehkä. Ylläpitoa nyt siis, ei laihduttamista. edit: ja hedelmät tulevat takaisin, niin on ollut ikävä

Kerran viikkoon voi pitää kunnon herkuttelupäivän / tankkauspäivän, ihan vain koska sitä pitää sallia itselleen herkkuja, jottei elämä muutu tylsäksi. Ah, ja joo.. ennen kovia kiipeilyurakoita teen kans erikseen tankkauksen jollain hiilaripitoisella juomalla tai ruoalla, ihan jotta ei tuu sellainen olo, ettei siitä nyt ole se kiipeily kiinni.

lounas
 Fitfarmin näissä proggiksissa toimivan ruokavalion lisäksi superia on se, että saa aina valmiit treeniohjelmat.

Fitfarmillahan alkaisi Lite.. ja ylläpitäjät, uskoisin sen olevan samantyylinen mitä olen tässä itselleni muutenkin kaavaillut ruokavaliota.

Ihan ilma muuten, käytin molemmat kahvitunnit kerralla ja kävin pikkuisen kanssa ulkona



Ei ihan välity se kirkas aurinkoinen ilma tuosta kuvasta :P

Miltä kuulostaa?

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0