perjantai 17. helmikuuta 2012

Buzzador: Dove Nourishing Oil Care tehohoitoaine

Sain mahdollisuuden Buzzadorilta päästä mukaan kampanjaan kokeilemaan Doven tehohoitoainetta Nourishing Oil Care. 


Dove Nourishig Oil Care hoitaa hiusta kolmella tavalla:

  1. Kookos- ja manteliöljyn rasvahapot tunkeutuvat hiukseen antaen sille näin enemmän ravinteita kuin tavalliset kosteuttavat hoitoaineet
  2. Oil Care jättää hiuksen pintaan hyvin ohuen suojakalvon. Se ei latista hiusta ja ehkäisee hoitavan kosteuden haihtumisen hiuksista.
  3. Tuote sisältää myös paljon Omega 9-rasvahappoa joka ravitsee syvältä ja ehkäisee hiusrakennetta kuivumiselta ja vähentää pörröisyyttä



Käyttökokemukset tuotteesta olivat erittäin positiiviset, heti pesun jälkeen hiukset olivat hyvin kammattavat, hiukset tuntuivat kuivian pesun jälkeen kosteutetuilta ja terveiltä. Kosteutettu tunne ei kadonnut päivän  mittaan, pakkasesta, vaatteiden, kaulaliinoja ja pipon riisumiesta ja pukemisesta huolimatta. Hiukset säilyivät pörrövapaina ja silkkisen pehmeinä. Tuote on ennenkaikkean hienostuneen tuoksuinen, edullinen ja soveltuu jokapäiväseen käyttöön.


Buzzadorina saa tuotteite kotiin testattavaksi ja jaettavaksi testattavaksi esimerkiksi ystäville. Jos buzzaus kiinnostaa, niin kannattaa mennä Buzzadorin kotivuille.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0