tiistai 14. helmikuuta 2012

pre-ystis

Meidän preystis .. tai ystävänpäivä light on mennyt mukavasti. Kotona odotti ihana siivottu koti, avopuolison on todella ahkeroinut. Ihana mies.


Kävimme yhdessä salilla. Alunperin piti (jälleen kerran) ottaa vain rauhallisesti ja crossata. Eilinen jääkiipeily tuntuu käsissä, ihan kuin nimettömien yli olisi ajettu, ne olivat kosketusarat (nyt alkaa jo mennä ohi). Vedin 15 min crosserilla, mutta en sitten malttanut pysyä poissa laitteilta ja painoilta. Tuli tehtyä tavallista lyhyemmät sarjat käyttäen muutamissa sarjoissa isompia painoja.


Treeni: 
15 min alkulämpö crosserilla
reiden koukistaja 3 x 12  40 kg 
SJMV käsipainoilla  3 x 15  á 17,5kg 
prässi kapea jalka-asento 3 x 15 100 kg (ensikerralla vois kokeilla vielä + 5/10kg lisää)

alatalja rusetti 3 x 10 50 kg
ylätalja rusetti 3x 15  45 kg

hauiskääntö seisten tangolla 3 x 10 17,5 kg (tässä pitää miettiä tekniikkaa vielä ja jos laittaisi lisää painoja)
pystysoutu 2 x 10 á 8 kg
jalan- ja lantionnosto 20-15-15


Sitten loppuikin aika kesken, koska piti vielä ehtiä alkoon ja ruokakauppaan, sekä tehdä ruoka ajoissa, jotta avopuoliso ehti yövuoroon.


Hyvät sykkeet sai noilla sarjoilla, paljon korkeampi ka syke ja suurempi kalorikulutus (tuli huomattua kun vertailin edellisen treenin graafiin).


Olin suunnitellut tekeväni avopuolisolle risottoa, eikä mitään mistä löytyy jauhelihaa ja hernemaissipaprikaa, vaan kunnon italialaista risottoa. Ja näistä se tehtiin. Alkuperäisessä reseptissä ei käytetty kanaa, vaan paljon sieniä, mutta avopuolison ruokamieltymyksiä mukaillen jätin ne suurimmilta osin pois.


Kanaa, parmasania, valkoviiniä, voita, sipulia, risottoriisiä, tuoretta timjamia, oliiviöljyä, kasvislientä 1 L, suolaa, pippuria ja vähän äidin kesällä keräämiä sieniä, jotka oli kuivattu. Laitan ruokablogiini tarkemman reseptin jossain vaiheessa.


Nautittiin loppu pienestä valkoviinistä ruoan kanssa. Ihana, kun ei tarvitse ostaa sitä 75cl:n lekaa kerralla, vaan alkosta löytyy myös pikkupulloja. Meillä kun tuppaa mennä paljon hyvää viiniä hukkaan vain sen takia, ettei tule juotua  koko pulloa kerralla eikä monena iltana peräkkäin lasillisia. (tulipa tässä sitten mieleen, että viinit voisi pakastaa ruoanlaittoa varten).

Jälkiruoaksi oli molemmilla pienet annokset lauantaille ostettua jäätelöä, joka kuitenkin tuolloin jäi vielä korkkaamatta.


Jäden kanssa oltiin tarkkoja, molemmat sai 100g.. mä punnitsin. Ei hötkyillä arkena liikaa :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0