perjantai 17. helmikuuta 2012

supertreeni

Awww... olin tänään salilla NIIN otettu. Pitäessäni taukoa jalkaprässissä, eräs mies tuli luokseni. Nökötin kuulokkeet korvilla, ajattelin sieltä tulevan jotain treenivinkkejä tai huomautus tekniikasta. Mies oli hurjan ihana, hän sanoi että oli tiistaina pistänyt merkillä, että ylätaljan jälkeen piteni sormista kiinni ja minuun sattui. Hän oli hakenut laukustaan pari palaa jotain .. hän ajattelin, että nuo auttaisi siinä, ettei talja satu käsiini.. awwww..


En ole niin fiksu, että tietäisin mitä tuo on, mutta tuo laitetaan kämmen ja tangon väliin. Mies kehotti minua leikkaamaan palat käteni kokoisiksi, nuo olivat tuollaisenaan hieman turhan isot pieniin käsiini. Tänään ei treeniin kuulunut taljat, joten testaan nuo ensikerralla. (avopuoliso kommentti tuon jälkeen oli, että mun pitää pikimiten käydä suurennutamassa kihlasormusta, harvase kerta joku tulee juttelemaan salilla)

Tänään oli erittäin hyväntuntuinen salitreeni.

130 kg
15 min alkulämpö crosserilla (tätä pitää lyhentää, jäi tasapenkki ja pystysoutu tekemättä)

Pressi leveä, 3 x 10 120 kg, 1 x 10 130 kg, 1 x 8 140 kg
Reisiojennus 3 x 15 30 kg
Askelkävely 2 x  20 askelta (10 per jalka) + 14 kg käsipainoilla (á 7 kg)
Push Down 3 x 10 40kg
Dipit 3 x 15
Pystypunnerrus käsipainoilla 3 x 10 a´11 kg
Vipunostot 3 x 10 á 4 kg

Jalan+lantionnosto 30-15-15
hooverit 3 x 30s
Kyljet, 3 x 12 15khg painolla


Alkulämmössä oli hyvä semitasainen syke, jalkaprässissä päästiin vähn korkeammalle.. reisiojennus ei ongelmaa, mutta sitten askelkävely. Tavallisesti askelkävely onnistuu kevyesti, 15-20 askelta per jalka, mutta tänään jalkaprässin jälkeen ei onnistunut kuin kaksi sarjaa, syke kävi tuolla 164:ssä!! Tuntui kuin olisi puuskuttanut kuin viimeistä päivää, eikä jalat toimineet lainkaan,jotta kolmannesta sarjasta olisi tullut jotain. 

Sain inspiksen kokeilla viimekertaa huomattavasti isompia painoja juteltuani kaveripojan kanssa jalkaprässistä keskiviikon jääkiipeilyn jälkeen. Joskus voisi kokeilla paljonko tosissaan pystyy prässissä liikuttamaan :)

Täytyy toivoa, etten vetänyt mitää lihaksia liian sököksi, jotta huominen köysittely sujuu ongelmitta.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Eikös toi ole jotain vaahtomuovia?

Aika suloinen tyyppi :)

-didi- kirjoitti...

Voi olla, että on.

Joo olin tosi otettu :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0