tiistai 28. helmikuuta 2012

vaaka = vihulainen

Nonni, punnitsin itseni aamulla, iso virhe. Vaa-alla on aivan liian iso rooli siinä miten näen itseni. Kyse ei ole kuin parin kilo noususta, mikä on varmasti normaalia, kun iso osa syömisistä eilen ajoittuin iltaa/alkuyöhön kotiuduttuani jäiltä vasta kymmeneltä... mutta silti. (ah, ehkä mä kokeilen huomenna aamulla uudestaan ilman mässyfestiä juuri ennen nukkumaanmenoa). Ruokavalion hiilihydraattien vaikutus on toki myös merkittävä.

Mutta kuitenkin, kaikki itseluottamus ja -varmuus katosi sillä silmänräpäyksellä, kun vaaka pamautti lukemat. Miksi näin? Koska saisi sitä itseluottamus niin paljon, ettei tuollainen vaikuttaisi? Ennen vaa-alle menoa olo oli kuitenkin itsevarma.. siksi mä sinne ylipäätänsä uskalsin.

Pääasia on, ettei paino lähde nousemaan holtittomasti (onhan se nyt kohta vuoden pari ollut aika stabiili kuitenkin.. 65-68 kg). Kuukautta ennen häitä vedän kyllä enivei (päätös tehty jo aikoja sitten) tehodietin, jotta on mahdollisimman itsevarma olo omissa häissä.. ja näytän hyvältä vielä häämatkakuvissa :P


Ajattelin, että kehonkoostumusmittaus voisi olla paikallaan, se on yleensä auttanut minua hahmottamaan paremmin kropassa tapahtuneen kehityksen. Farkkutestihän olis kans hyvä, ei oo tullut vain ahtauduttua tiukkoihin farkkuihin, kun näillä keleillä pitää saada pitkiksiä mahtumaan alle.

Alkaa kriisi jo helpottaa, kun puran ajatuksia tänne. Hyvä!

Ah niin . grillikausi avattu. Eilen Pirunkallioilla päästiin yhden työporukan siivellä avaamaan grillauskausi. Neljän tunnin kiipeilyn jälkeen kuuma grillimakkara maistui taivaalliselta. Alkaisi tuo jääliidaus muuten houkuttaa.

6 kommenttia:

iinu kirjoitti...

Hyvältä sä näytätä, älä ota siitä paineita! :) btw tiedän tunteen ;) Vaikka mulla jonkun verran sitä löllykkääkin on, mutta vaaka on silti suuressa roolissa itsetunnon kannalta. Puolellakin kilolla voi tietyssä painoluokassa olla melkoinen vaikutus, ihme!

Odotan jo innolla teidän häitä, lisää hääpäivityksiä vaan! Mekin lyötiin nyt hääpäivä mitä todennäköisimmin lukkoon, 1.2.2014! Siihen on vielä aikaa, mutta innolla seurailen nyt kaikkien muiden valmisteluja. Ja toi tehodietti kuulostaa ihan kokelun arvoiselta sitten ennen häitä, siitä vaan lisäinfoa kunhan on ajankohtainen ;) Pus pus sinne!

iinu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
-didi- kirjoitti...

Kiitos, kauniita sanoja :)

Mä oon vähän pitänyt kirjaa sellaisessa privassa osoitteeseen .. häähullutteluihin liittyen... että siksi täällä on vähemmän sitä.

Iih.. miten sä maltat odottaa noin pitkään? :)

Mä katselin Body&Fitness tms lehdestä jotain morsiandiettiä.. jos sen vetäis. Lupaan raportoida koko rupeaman ajan. Varmasti ihan erilaista vetää dietti kun on selkä tavoite sille.. eikä silleen.. muuten vain.

Mappe kirjoitti...

Tätä vartenhan blogit muunmuassa on. Saa purkaa ketutustaan, esim. sitä "vihulaista" kohtaan ja heti on parempi olo. :) :)

iinu kirjoitti...

En mä tiedäkkään miten maltan odottaa :) Mutta en vaan halunnut häitä vuodelle 2013, koska jotenkin siitä tulee "epäonnenluku/vuosi fiilis" ja tälle vuodelle olis tullu aika kiire, tiukka budjetin jne, joten päädyttiin 2014 keski/kevättalveen :)

-didi- kirjoitti...

mappe: oikeassa olet

Iinu: siitä olis kyllä tullut onnenvuosi, jos olisitte päättäneet silloin avioitua.. :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0