lauantai 25. helmikuuta 2012

kestävyystreeniä ja kartinkia

Tämän päivän kiipeilystä sai taas kiksit. Kaveripojan kanssa tahkottiin 5b:n reittejä, mulla nousuja taisi tulla 30 minuutissa seitsemän. Hyvä pössis, hyvät reitit. Juuri sopivan haastavat, mutta ei liian vaikeat. Toisella kestävyysosiolla sitten liidasin. Aluksi T asetti tavoitteeksi minulle yhden liidin ja kaksi yläköydellä, mutta ekan liidin mentyä tuli ehdotus vetää toinenkin nousu liidillä.. ja toka jälkeen vielä kolmas liidaten, tuli tehtyä vielä neljäskinnousu samaan syssyyn, mutta se meni jo yläköydessä.

Tulihan sitä ennen lähtöä liidattua vielä yksi reitti. Tänään ei pelottavanut (edes niin paljoa), vaikka pystysuoraa tulikin liidattua. Hyvä minä!


Kiipeilystä lähdin tukka putkella kaveripoika J:tä ja yhtä tuttua treffamaan. Kävin sitten kokeilemassa elämäni ensimmäisen kerran kartinkia. Se meni ihan päin pyllyä, olin surkeista surkein.. kaikkein hitain. Ajoin parasta kuskia 7 kierrosta vähemmän :D Pitää käydä harjoittelemassa.. ja sitten joku päivä pyytää noi pojat uudestaan ajamaan. Suunta on onneksi vain ylöspäin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0