tiistai 28. helmikuuta 2012

masu täynnä thaikkuruokaa

Marttailu on kivaa ja avartavaa, tänään yksi martoista kertoi matkastaan Thaimaahan ja poikansa häistä. Hän oli valmistanut myös erittäin hyvää paistettua keräkaalia. Ommom. Teen tuota mahd pian kotona.

Tavallisesti marttailloissa hörpitää kahvia ja syödään jotain vastaleivottua, thai-ruoka oli mukava vaihtelua.. etenkin kun siirryin suoraan salilta paikan päälle, sai kätevästi kuvun täyteen ruokaa, eikä tarvinnut enää kotona alkaa odotella ruokaa.

Salitreeni oli tänään aika lyhyt, ihan aikapulan vuoksi, töissä oli venynyt vähän .. ja oli kiire ehtiä marttoihin.

Vedin crosserilla 37 minuuttia ja vähän ala- ja ylätaljaa sekä haiuskääntöjä tangolla.

Ylätaljassa rusetilla sarja näytti tältä
1 x 12 50 kg
1 x 10 55 kg
1 x 10 60 kg
1 x 8 65 kg
1 x 4/5 70 kg
(kahdessa vikassa sarjassa piti jo vähän nähdä vaivaa, että pääsi alas asti penkkiin :P )

Alatalja rusetilla oli
3 x 10 50 kg

ja haiskäännöt tein 3 x 10 20 kg.

Innoistuin taas vähän testailemaan omaa jaksamista ja vaahtomuovipaloja. On ihan superia tehdä ylätaljaakin tuollaisella painolla, kun metallit eivät satu käteen. Ties mihin sitä pystyy vielä. Tänään uskalsi vähän "revitelläkin" kun huomenna vielä mennään kaveripojan kanssa ulos hakkaamaan jäätä.. ei haittaa vaikka kädet olisivatkin tänään vähän hapoilla, ei tarvitse jaksaa puristaa henkensä edestä.

Olin kauhean iloinen, että näin salilla miekkosen keneltä olin vaahtomuovipalat saanut. Menin treenin päätteeksi hänen luokseen, kiitin häntä paloista ja sanoin hänen pelastaneen salitreenini.

2 kommenttia:

iinu kirjoitti...

Jäätäviä painoja! :D Siis 70 kg ylätaljassa! Sehän menee jo oman painon ylikin...
Itsekkin pitäisi salitreeni aloittaa muutaman kerran viikossa, mutta millonkohan sitä ehtisi kun kaikki muu painaap päälle, ja mistään entisestä harrastuksesta ei haluaisi luopua. No ehkäpä kun hiitokausi loppuu :) Salitreeni olisi vain kiinteytymisen kannalta (etenkin häitä silmällä pitäen) tosi hyvä juttu!!

-didi- kirjoitti...

Joo, niinhän se menee :P

Hiihtohan on tosi hyvää kokovartalotreeniä, mutta.. joo sitten kun lumet sulee .. salille mars mars :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0