tiistai 5. tammikuuta 2016

kiire ei ota helpottaakseen

Uusi vuosi vaihtui, itselle uuden vuoden tuomat vapaat tarkoitti vain yhden päivän pidempään putkea remonttia ajatellen. Kolme viikkoa olemme kohta touhunneet asunnolla. Välillä tuntuu, ettei hommat etene lainkaan. Nyt viimein on sellainen fiilis, että tästä selvitään vielä kunnialla. Huomenna toivottavasti saamme aimo harppauksen remonttia eteenpäin. Meillä on käynyt paljon vieraita ihmettelemässä asuntoa, mutta huomenna viimein iso porukka tulee auttamaan maalaamisessa. On tässä vielä onneksi pari viikkoa aikaa ennen kuin keittiö tulee.

Tuntuu niin epätodelliselta, että muuttaisimme jossain vaiheessa tästä kodista pois. Edellistä remonttia tehdessä asuimme evakossa laatikoiden keskellä vanhempieni nurkissa, nyt käytämme kaiken vapaa-ajan remontointiin, mutta kotona mikään ei muistuta tulevasta muutosta.

Jotta ei kiire olisi ainoa stressitekijä, niin meidän perhettä on kiusannut kohta jo kolme viikkoa kurja flunssa, poika poti ensimmäisen kuumeensa, eikä me olla oltu miehenkään kanssa missään parhaassa iskussa viikkoihin. Saisi jo hellittää, remppastressi ja tämä kurja tauti.

Poika onneksi mennä touhuaa, pikkukaveri on istunut jo parisen viikkoa hienosti, istumaan ei vielä nouse ja joulun aikoihin kaveri alkoi kontata JA joulusta on yöunet olleet ihan ihanat yhtenäiset (flunssasta huolimatta).

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0