keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Sukkanuttura

Kaikkea sitä alkaa tehdä kun pitäisi siivota kotona ja purkaa matkalaukut... Pupulandian Jenni postauksessaan tänään opetti miten tehdään sukkanuttura. Yritin itsekin perässä... ihan vielä ei oo hanskassa tuo homma.. mutta alku näyttää ihan hyvältä :)


Vähän vielä harjoittelua lisää. Aika hankala kun hiuksia on niin paksusti.. ja niin kerroksittain leikattu. Harjoitusta harjoitusta.

edit:
harjoituksella .. ja muutamalla pinnillä :)


4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mäkin olen ostamassa tuommoista sukkunutturaa..se on kätsä.

-didi- kirjoitti...

Ei tartte ottaa mitään, napsaste jostain parittomasta sukasta vaan varpaan kärjen pois.. ja rullaat siitä sukkadonitsin :)

Maarit kirjoitti...

Vinkki kerrostetuille hiuksille. Laita kaksi ponnaria; toinen juureen, toinen latvaan sinne jonne lyhimmät hiuksesi ylettyvät (käytä läpinäkyvää ponnaria). Sukka vedetään vain tokaan ponnariin asti, josta rullailu aloitetaan. Se tokan ponnarin "ylijäämä" häntä rullautuu kyllä nätisti sinne nutturan sisään :)

-didi- kirjoitti...

Maarit, kiitos vinkistä :) Mulla on kyllä voimakkaat kerrostukset, mutta aamulla hieman kosteilla hiuksilla toi meni tosi hienosti nuttaralle tänään. Nuttura on edelleen aika jumbo, mutta nyt se on oikeasti siistin näköinen.

Btw.. ollaankohan muuten osuttu kerran samaan aikaan ulkona kallioilla samaan paikkaan? Mahd hyvinkäällä. Näytät kauhean tutulta :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0