perjantai 4. syyskuuta 2015

35 2015


Takana taas yksi yllättävän hyvä urheiluviikko, paljo aerobista kärryttelyn ja pyöräilyn muodossa, kolmisen kertaa on tullut kiivettyäkin ja kerran ehdin salille.

Kävelylenkit ovat viimeaikoina lyhentyneet, sillä näillä vammapolvilla näemmä kävelylenkitkin ovat välillä liikaa. Polvien tukeminen ei auta siihen, etteikö polvet ala taas täyttyä nesteillä. Viimeviikolla perjantaina kävin jo ortopedillä, nyt pitää koivet (kyllä, molemmat) kuvata ja katsotaan lähdetäänkö rakentelemaan polvia vähän uusiksi vai miten saisi homman pelittämään. Välillä lapsen hoitaminen kotona on jopa hankalaa polvien takia. Pyöräily on onneksi ollut sellaista, minkä jälkeen ei tunnu siltä, että lumpio lilluisi nesteissä.

Salitreenistä. Lauantaina salilla tein vähän kaikkea, kunnon sekametelitreeni, tarkoituksena oli ärsyttää vähän kaikkia lihaksia ja mielestäni siinä onnistuin aika hyvin. Kovasti tulee treenailtua penkkiä ja yläkroppaa, kaipailisin hieman takaisin muotoja olkapäihin jne, eiköhän ne sieltä ala tulla taas. Mikä oikeastaan estäisi kotonakin vähän pumppailemasta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0