keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

valintoja valintoja

Sunnuntaina kotiuduttuamme pojan kanssa ulkomaanreissulta (matka meni muuten aivan mahtavasti, paluulennosta voisi kirjoittaa ohjeen: näin matkustat lapsen kanssa täydellisti) pääsin vihdoinkin laittelemaan meidän pihaa kuntoon.

Tuntuu niin uskomattomalta, että meillä on omaa pihaa .. ja vielä oikeasti paljon. Tuntui huikealta haravoida omaa pihaa kuntoon, sitä pystyy jo visualisoida hiekkalaatikot, istututuspenkit .. ja ehkä jopa pienen kasvihuoneen tuonne.

Aviomies pesi meidän terassin perusteellisesti viikonloppuna, nyt sitten pitäisi keksiä jokin kiva terassikalustesetti tuonne, sillä parvekeajoista mukaan tuli vain pöytä + 2 tuolia. Grilli on jo, sanoin haluavani syödä hodareita syntymäpäivänäni, joten mies sitten päätti ostaa minulle grillin lahjaksi.

Itse ostin itselleni parikin lahjaa, ihanan kolmijalkaisen lampun olohuoneeseen sekä 6 viikon setin superdiettiä.


Ruokavalio on päässyt ihan retuperälle, enkä ole oikein osannut /uskaltanut laihdutella omin neuvoin imetyksen takia. Nyt sitten saa neuvoa ja apua, jos tuntuu että sitä tarvitsee. Kilot ei ole nyt se juttu, ihan vaan että saa ruokailun samanlaiseksi siistiksi, kuin mitä se oli ennen raskautumista.


Mutta niin.. valintoja valintoja, Ikeasta katselin terassikalusteita. Täytynee käydä lähipäivinä vähän kokeilemassa, mitkä vaikuttaisi vähiten huterilta.

Sitten joku sohvakin olisi tuohon terassille kiva.. tilaa kun on. Riipputuoli tulee ehdottomasti hankkia, jos mies vaikka kävisi tänään kotimatkalla varuste.netin kautta, niin saisin saman tuoli tuonne, minkä aikoinani ostin äidille. Siinä sujuisi hyvin työnteko pädi kädessä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0