tiistai 13. joulukuuta 2011

omaa aikaa

Sain vihdoikin käytettyä vuosi sitten joululahksi saamani lahjakortin Helsinki day spahan.


Ihanaa luksusta arjen keskellä, ensimmäisenä käteen ojennettiin kylpytakki ja tohvelit, jotka vaihdettiin ylle. Kun saavuin hyvissä ajoin paikan päälle, ehdin chillailla tovin loungessa hoitoa odotellessa rauhallista musiikkia kuunnelle.

kuva lainattu: www.dayspa.fi

Olin valinnut hoidokseni Fix and Go -kasvohoidon (30 min), jolla oli tarkoitus pikakirkastaa, virkstää ja pehmentää väsynyttä ihoa sekä tasoittaa epätasaista ihonväriä. Kasvohoito sisälti alkupuhdistuksen, kuorinnan ja tehokkaan naamion.


Oli aika tehohoidettu ja rento olo hoidon jälkeen. Kaikenkaikkiaan tuli chillailtua spassa tunti ja vartti, vaikka hoito kesti puoli tuntia. Hoidon jälkeen istuin vain loungessa lehtiä lukien ja taivaallista teetä nauttien (pitäisköhän laittaa mailia ja kysyä mitä siellä tarjoiltiin :P ). Olisipa sen verran ylimääräistä, että voisi käydä tuolla jossain kokonaisvaltaisemmassa hoidossa *unelmoi*

Oma aika tuli tarpeeseen, sillä sitä omaa aikaa ei ole ollut toviin, harrastuksissa tulee touhuttua useimmiten kaverien kanssa, kotona on seuraa, töissä on myös jatkuvasti mun lisäksi pomo, ja sitten jos kerrankin olis hetki olla kotona rauhassa, niin .. no jotenkin sitten vaan keksitään jotain pakollista menoa.  Jatkoin omasta rauhasta nauttimista kotiutumisen jälkeen vielä punttiksella. Suljin muun salin ympäriltä pois musalla.

Ensiviikonloppuna ainoa sosiaalinen tapahtuma olkoon perjantaina keikka ja lauantaina kiipeily kaveripoijan kansa, muuten en suostu lähteä minnekään enkä vastaanota vieraita, mä tartten sen rauhan nyt.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0