torstai 22. joulukuuta 2011

superkiireistä

Nyt alkaa olla sellainen hetki, että ehtii hengähtää. Tiistaina supermahtimegafantsuboulderoinin jälkeen ahkeroin kotosalla joululahjoja tehden koko tiistai-illan puolilleöin asti. Sanoinkin kaveripojalle, että boulderkeikasta jäisi yksi keltainen kattoreitti ja musta 6a vielä kalvamaan, kun jäivät niin kesken. Illalla viimeinen asia, mikä pyöri mielessä .. "miten mä pääsen siitä yhdestä kohdasta eteenpäin".

Keskiviikkona ei ehtinyt lainkaan urheilla, kotiuduttua ja murkinoitua lähdimme avokin kanssa tonttuilemaan pitkin pk-seutua, 3,5h huristeltiin ja jaettiin edellisenä iltana viimeistelemiäni joululahjoja. Oma postaus tulee lahjoista perässä.

Tänään .. *ottaa henkeä* suhattiin aamulla jouluruokaostoksille, veimme viimeiset joululahjat, kävin parilla asiakkaalla, käytin avopuolison fysioterapiassa (olkapää on parantunut hyvin), käytiin hakemassa meille joulukuusi kotio ja kokkasin meille päivällisen.

sydämellistä ruokaa
Illalla suuntasin vielä kaveripojan kanssa kiipeilemään, tällä kertaa köysittelemään. Meillä oli teemapäivänä vihreä, kiipeilimme vain vihreitä reittejä.

Päivän kiipeilysaldo koostuu 5b:stä yläköydellä, kaksi kertaa yritin päästä 5c:n ykkösellä ylös (mä oon doomed to fail tuon suhteen), 5a:n liidasin (friikattuani etten muka uskalla), 6c+:aa kakkostelin muutaman klipin pidemmälle kuin edellisellä kerralla, itselle uuden 6b:n kakkostelin käyden köydessä muutaman kerran ja viimeiseksi pelleilin 7a:ta kakkostellen. Pääsin tässäkin 2-3 klippiä pidemmällä kuin aikaisemmilla kerroilla. Kaveripoika oli sitä mieltä, että boulderointi näkyisi, mutta enpä tiedä siitä.. ehkä hän oli vaan tosi ystävällinen.

Kotimatkalla sain vielä leikkiä mekaanikkoa.

Huomenna päivä alkaa normaalin tapaan salilla äidin kanssa, mutta sen jälkeen olenkin kotona rauhassa ja viimeistelen kodin kuntoon ja iltaisella suuntaamme vanhempieni luokse joulupuurolle.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0