sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

14 / 2015

Takana on oikein yllättävän urheilullinen viikko takana. Kovasti pelotti viimeviikon tuntemusten takia se, että tuleeko urheilusta mitään enää. 

Ma: Kiikut ystävättären kanssa, ei mitään sankaritekoja, tuli jopa otettua turpaan 5c:ltä, roikun muutamaan otteeseen köydessä enkä päässyt ko reittiä edes ylös asti, tuli tehtyä paljon nousuja itsevarmistavilla
Ti: Lepoa
Ke: Spinussa. On ollut ihan fiksu päätös olla menemättä enää vauhtikestävyystunneilla, pyöräilyssä saa riittää Groove-tunnit ja crossingissa Basic-tunnit. Hyvin pystyi edelleen pyöräillä.
To: Nelisen nousua ystävättären kanssa, nyt oli tärkeämpää ihana seura kuin nousujen määrä. Vatsa oli todella kipeänä, vaikutti jo nousuihin.. ei pystynyt oikein olla mitenkään. Tuli käveltyä pari siirtymää aivan liian ripeää vauhtia, heti tunsi jo mennessä kovan vauhdin olevan virhe.
Pe: Synttärikiikut vakkariystävän kanssa. Jaksoin kiivetä pari tuntia, ja edellisen päivän kivut olivat muisto vain. Rimpuilin maanantaina kesken jääneen reitin ylös asti.
La: Käsi- ja rintatreeni. Hyvin tuntui olevan voimia. Parissa liikkeessä sai nostettua painoja.
Su: Jalkatreeni, jotenkin hapotti tosi hyvin, jalat tärisi treenin päätteeksi.. tein vähän enemmän toistoja mitä oli suunniteltu. Hieno tunne jaloissa treenin päätteeksi.

8h urheilua, yksi lepopäivä, aerobista jne. Mahtavuutta.

Lauantaina salilla testasin juoksumatolla sen vauhdin, millä pystyy nykyään tehdä pidemmän lenkin kivutta. Alkaa olla aika etanavauhtia oma meno, sillä alle 3km/h on tuo vauhti. Tuntuu NIIN omituiselta joutua hissuttelemaan kävellessä, ja sitten kuitenkin esim spinning onnistuu ongelmitta, kuten myös nuo muut lajit. Tänään sunnuntaina kokeilimme vatsani teippaamista. Kun kerta vedessä ollessa noste auttaa kipuihin, niin jos teippaamalla onnistuisi löytyä vähän samanlaista tukea. Vähän tuntuu auttavan, kivut eivät ole yhtä pahat kuin eilen, MUTTA tänään olenkin voinut jättää koiran ulkoilutukset välistä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0