keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

16 & 17 2015

Toissaviikko (viikko 16) oli vähän erilainen urheiluviikko. 

Tiistaina olin ilmottautunut crossing-tunnille. Kävin luokassa, crossailin vähän aikaa ennen ohjaajan saapumista luokkaan.. ja sitten poistuinkin häntä koipien välissä ennen ohjatun alkulämmön loppumista. Masu ei vain kestänyt liikettä, vihlova kipu tuli hyvin pian.

Erilaisen viikosta teki matka Berliiniin. Olin stressannut etukäteen kovasti sitä, miten tulisin reissussa. Olin suunnitellut käyttäväni tukivyötä ja olimme aviomiehen kanssa testailleet vatsan teipaamista kinesioteipillä hyvin tuloksin. Olimme alunperin suunnitelleet vähän vähemän kävelyä, mutta yhtäkkiä tulikin oltua tuntitolkulla liikkeellä jalan.


En kyllä voi suositella tekemään tuollaista kaupunkilomaa näillä noilla viikoilla. Matka oli asteen verran turhan rankka, vaikkakin kävelypäivät onnistui yllättävän hyvin, ei tullut tihrustettua itkua tms vaan rauhassa vaapuin vatsaani kannatellen ympäri Berliiniä.

Reissusta palauduttua (viikko 17) tiistaina oli pakko levätä, kone saapui niin myöhään ma-ti yönä, että töissä tuli jopa väsytärinät. Pe tuli myös pidettyä taukoa. Viimeviikon köysittelyt tapahtui itsevarmistavilla. Viikolla 16 tuli yhtäkkiä 2kg lisäpainoa turvotuksena, ja se tuntuu kiivetessä jaloissa ja ihossa.

Muuten kiva liikuntaviikkoa, 2 lepopäivää ja viisi kivan aktiivista päivää kuitenkin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0