torstai 22. toukokuuta 2014

20/2014

Viimeviikolla oli kevennetty viikko, sisälsi mm sekä suunnitellun tankkauksen että kahden päivän kurittoman ruokailun reissussa. Olin ollut pakkaavinani itselleni tarpeeksi palkkareita, puddingia, prodepatukoita jne reissua varten. Ruoka-ajat venyi tunneilla (sovittu yhteinen ruokailu saattoi siirtyä 2-3h ihan syystä X) ja tuli vähän "pakkosyötetyksi". Gluteenittomuuteen vetominen ei auttanut, googlettivat sitten ihan gluteenittomia kakkuja/leivonnaisia tekevän leipomon, ei siinä sitten kehdannut sanoa ei, kun olivat varten vasten lähteneet niitä hakemaan.

Onhan se ihan ihanaa, että ovat sitä mieltä, että on varaa syödä tuollaisia... vaikka yritin kovasti selitellä myös ruokavalioni sokerittomuutta. No, ei kaksi päivää sinänsä haittaa, eikä kahden päivän takia viitsi alkaa ihan kauheasti vääntämään. Jos tuolla kävisi useammin, niin sitten olisin oikeasti tärkeää saada heidät ymmärtämään, että se on ihan ok, jos mä en syö niitä sokerijälkkäreitä heidän kanssaan.

Mutta urheiluihin. Kevennetty viikko, tuli tarpeeseen Ja jännästi just sitten kun olin päättänyt ottaa iisimmin yritti flunssa puskea läpi. Viikonloppuna tuli reissussa suunnitellusti vähän tepsuteltua, zygäiltyä ja melottua. Ei pöllömpää.

2 kommenttia:

Lindapien kirjoitti...

Välillä on joo hyvä keventää! Keep going11 :)

-didi- kirjoitti...

Joo, niinhän se on.. huomaa pääsevänsä pienen tauon jälkeen entistä parempiin tuloksiin. Pitäisi vaan malttaa useammin :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0