torstai 8. toukokuuta 2014

salmis 08052014

Blogini ei meinaa pysyä kehitystahtini mukana. Maanantain jälkeen minun piti kirjoittaa flown sietämättömästä keveydestä ja parin uuden projektin löytymisestä. 

keskellä keltaista (6b+) ja lilaa (6c) projektit
Väliin yksi opiskelupäivä ja sali&siivouspäivä ja uudet kiikut. Tänään sain kiivettyä 6c-projektini pois alta, flässäsin yhden 6b sekä löysin uuden 6c-projektin työstettäväksi. Tiedä sitten olisiko ollut tuosta keskittymisestä klippailla suorin käsin ollut noin huikeasti apua. Oli huikeaa saada palautetta kiipeilyvideolla näkyneesti tekniikastani, tuo varmasti tulee tuottamaan vielä enemmän hedelmää.

pinkkiä projektia (6c) ja vieressä vasemmalla vihreä 6b flässi
Olo on euforinen, nousuhumalainen jopa, mieli käy kierroksilla.

Miten tämä kiipeilyn helppous .. tai liidin helppous on tullut vasta nyt? Tänään tuli tehtyä monta moovia ajatellen, että nyt mä saatan tippua, mutta mennään silti. Jäätävää, ei se ollut kerta tai yksi, vaan toistuvasti. Lähdin myös kokeilemaan uuden reitin alku, joka otteiden puolesta on kohtuu futuristisen näköinen ja ennen reitillä lähtöä olin varma, että on ihme, jos pääsen edes toiselle jatkolla.

Jätin muutaman reitin vielä kokeilematta, lähdetään kokeilemaan onsighteja :)

Kaveri otti minusta kuvan, päätin ulkoiluttaa lihashousujani Salmisaaressa. Onhan ne aika nastyt, mutta ei se mua haittaa.

Aviomieskin oli aivan tulessa tänään, näyttä tosi hyvältä nyt molempien kiipeilyt.

Poistin itselleni Areenan shopista (taas) uudet valjaat. Ostin vuosi sitten Lofootti-reissun jälkeen itselleni Petzlin Lunat, jokin aikaa yritin saada noita ajettua sisään, liidipannujen varmistaminen oli toisinaan epämiellyttävää (luulin tämän vain johtuvan siitä, että varmistin itseäni vähän painavampaa kaveria). Jossain vaiheessa tajusin, ettei tuo epämukavuus johtunut varmistettavasta vaan varmistajan ja valjaiden epäsopivuudesta. Lunat menivät usein paikkoihin, mihin valjaiden ei pitäisi mennä. Palasin takaisin käyttämään vanhoja Black Diamondejani. Tänään ostin vanhojen itseriisiutuvien tilalle Black Diamondin Ethos -valjaat, toivottavasti nämä ovat yhtä hyvät kuin ensimmäiseni.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0