sunnuntai 4. toukokuuta 2014

jotain äksönii

Oli aikalailla vauhtia (ei sentään onneksi vaarallisia tilanteita) perjantaina ja lauantaina. Saimme perjantaina lainaan pari muksua. Aikamoinen muutos/shokki normaaliin elämään. Pitää koko ajan katsoa lasten perään (vanhemmat varmasti osaa relata tässä kohtaan) ja erilaiset tilanteet on niin outoja, että menee hetki miettiä miten mikäkin asia hoidetaan.


Aviomies oli ihan kuin kala vedessä, mä en ihan tajua, miten se on niin luonnollinen kummipojan kanssa, tajuaa miten leikkiä tämän kanssa ja nuoremman ymmärsi nukuttaa toisessa huoneessa, kun päiväunille meno muuten meinasin olla turhan vaikeaa.


Herkuteltiin lasten ollessa päiväunilla. Kumpi onkaan minun herkkuni? No toi tee tietty. Ostin itselleni kotiin samaista teetä, supernamia. 


Lauantaina kotiutumisen jälkeen jaksoi vielä lähteä salille, eivät olleet pikkuiset kuitenkaan vieneet kaikkia mehuja minusta (toinen päivä meni paljon paremmin, enää ei testailtu, josko meidän sanamme pitää tms, vaan hommat hoitui tosi hyvin jo).

Tuli tehtyä viimeinkin treeni uudesta kolmijakoisesta, selkä- olkapää- ja hauistreeni. Ei huono. Uni tuli aika pian kotona saunan ja iltaruoan jälkeen silmään.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0