maanantai 29. joulukuuta 2014

51&52 / 2014

Eipäs tullut avattua konetta kotona jouluna. Ihanaa niin. 

Pari ihanan aktiivista viikko on taas takana. Viikolla 51 tuli suunnitellusti spinut, sali ja köysittelyt ja vapaapäivä. Olen ylpeä itsestäni. Nyt kun vielä pystyisin ja  jaksaisin (en vieläkään saa nukuttua hyvin) aamuisin lähteä aerobisille, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen.


Jouluviikollakin tuli oltua aktiivinen. Spinuun ei päässyt, joten tein yhden ylimääräisen punttitreenin. Ihanaa kun aviomies ymmärtää tarpeeni mennä salille joulunakin JA ymmärsi tapaninpäivän kiikut.


Lauantaille piti olla myös kiipeilyt sovittuna, mutta tuli valitettavasti huono päivä, kroppa reagoi antibiotteihin, joten jouduin vain lepäämään päivän. Yksi yritys takana päästä eroon päänsäryistä, ensiviikolla pitää varmaan keksiä jotain uutta.

Parina päivänä olen kokeillut uutta tyyliä salilla. Olen tehnyt yksijakoista treeniä, mutta nyt vaihtelen aktiivisemmin liikkeitä joka kerta. Jos ehtii tehdä parikin salitreeniä viikossa, niin kyllä siinä saa ihan kivasti kaikki lihasryhmät treenattua.

Yksi syy treenien vaihteluun on houkutella itseään urheilemaan niinäkin päivinä, kun paljon mielummin jäisi sängyn pohjalle kuin lähtisi urheilemaan. Minun on helppoa mm lahjoa itseni lähteä salille, jos lupaan itselleni kivan jalkatreenin tai hyvän penkkisetin. Tietenkin salille raahautumiseen auttaa itsensä tsemppaaminen niin, että ajattelee kuinka aina treenin jälkeen on mahtava fiilis. Urheilu auttaa myös päänsärkyyn ja väsymykseen, joka yrittää houkutella pysymään poissa salilta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0