tiistai 30. joulukuuta 2014

parhautta!

Olin ajatellut, ettei raskaana ollessa enää oikein pääsisi paukuttelemaan henkilökohtaisia ennätyksiä, kiipeilyssä se nyt on ihan mennyttä jo, ei uskalla ottaa kauheasti riskejä kiipeillessä.

Salille mennessä ajattelin, että jos kaveri on siellä samaan aikaan, niin voisin vähän pyydellä varmistamaan penkissä, ja siellähän hän oli. Alkulämmöt tuli pyöräiltyä ja ilman sen kummempia lämmittelyitä käsille painelin penapenkkiin (ehkei fiksuin lähestysmistapa tähän touhuun).

tangolla pusersin 12 toiston setin
sitten
tanko + 30kg x 4 (tärisi tärisi)
tanko + 40kg x 2
tanko + 45kg x 1
tanko + 50kg x 1
tanko + 52,5kg x 1, eli yhteensä 72,5kg!!

tanko + 30kg 3 x 10

Olin kohtalaisen järkyttynyt 3 x 10 setistä. Tanko tuntui uskomattoman kevyeltä. Pitäisiköhän sitä alkaa lämmitellä ennen maksimiyrkkiä paremmin tai ennen treenejä muutenkin, jos kerta lämpimillä lihaksilla lähtee noin uskomattoman upea suoritus. Mitä sitä saisikaan kunnon lämmittelyllä itsestään irti, vai paraneeko tuossa vaan tuo voimakestävyys maksimin sijaan. Pitää testata.

Muutenkin tuli tehtyä erinomainen setti, treenasin rinnan, olkapäät ja ojentajat. Olkapäiden pumpin viimeistelin vipareilla ja ojentajille tein killerin neljän liikkeen supergigasetin. Luulot pois lihaksista. Huomenna pumppaillaan koipia. Ah!

Ihan must have -juttu salille, tänä jouluna minua hemmoteltiin mm langattomilla kuulokkeilla.


Enää ei vahingossa repäise itse tai jollain laitteella luureja korvista. Au! Nuo ovat taivaalliset, kevyet kuulokkeet erinomaisella äänentoistolla, Powerbeats2 be Dr.Dre.

Tänään oli sellainen harmitus taas ennen salille menoa, puhkuin jostain syystä taas ihan pyhää vihaa (joku syy, hedari), mutta salille päästyäni treenin makuun unohdin kaiken pahan mielen. Urheilu on parasta lääkettä mielipahaan.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0