maanantai 1. kesäkuuta 2015

onnenkantamoinen

Messuilla tulee usein täyteltyä kaikenlaisia kilpailulomakkeita sen kummemmin mitään voittoa odottamatta. Olin iloisesti yllättynyt kun iloveme-messujen jälkimainingeissa minulle soitettiin ja ilmoitettiin, että olin voittanut perhekuvaksen Go Imagesilta, mikä sisälsi valokuvaussession ja 60€:n arvoisen kehystetyn kuvan.



Messujen aikaan tiesin jo olevani raskaana, joten arpajaisissa toivon voittaessani päästä perhekuvaukseen vatsan kera. Sovimme valokuvausliikkeen kanssa, että siirrän lahjakortin käyttöä sen verta pitkälle, että olisi jo vähän enemmän mitä kuvata. Kuvauspäivänä piti ihan pullistaa vatsaa ulos, jotta olisi enemmän kumpua mitä kuvata (eipä tarvitse enää pullistella, kun on rv 40+0).



Kuvaussessio oli ihana tilaisuus, rentouduimme aviomiehen kanssa erittäin mukavan valokuvaajan ohjatessa meitä. Olimme etukäteen etsineet mallikuvia ja kuvaajalla oli paljon toteuttamiskelpoisia ideoita.


Kuvaussession jälkeen saimme nähdä vilauksen otetuista kuvista, erikseen sovittiin aika katselmusta varten. Katselmuksessa valitsimme pari kuvaa ostettavaksi, toiseen käytimme lahjakortin ja toisen ostimme täyteen hintaan.


Olin iloinen valituista kahdesta kuvasta, mutta hampaankoloon jäi se, että siellä olisi ollut monta muutakin kivaa kuvaa, joista olisi ollut kiva saada itselleen versiot. Firman konsepti oli vain sellainen, ettei heillä ollut kauheasti räätälöintivaraa noissa digikuvien paketeissa. GoImegasin konsepti kun oli tuottaa pääasiallisesti sisustustauluja. Olisimme saaneet 500€:lla kaikki katselmustilanteessa nähdyt kuvat itsellemme tai 1067€:lla 20 kpl erittäin hyvälaatuista kuvaa sähköisesti (hyvälaatu = kuvista olisi voinut teettää vaikka koko seinän kokoisen kuvan, ei ehkä ihan tarpeen meillä).


Viimeviikolla postiluukusta tipahti sitten kirjekuori Go Imagesilta, joka sisälti muistitikun ja saatekirjeen. Firman saneerausyritykset ei ollut onnistunut, vaan yritys oli mennyt konkurssiin. Emme saaneet tilaamiamamme kehystettyjä kuvia ( 2 kpl 13x18 kuvaa, eli ihan minimaaliset), mutta kompensaationa saimme kaikki esikatselmuksessa näkemämme kuvat. Harmi firman kannalta, mutta meidän kannalta.. saimme lopulta hyvään hintaan (maksoimme toisesta kehystetystä kuvasta) sen kuvapaketin, jota en ollut raaskinut ostaa, mutta jonka ostamista kuitenkin harkitsin koko ajan katselmuksesta lähtien. Hyvät minulle, että maltoin mieleni, nyt meillä on kaikki nuo ihanat kuvat itsellämme ja voimme teettää


Olisi varmasti tullut ilmankin voittoa otettua jonkinlaisia kuvia meistä, mutta olisikohan kokonaisuus ollut näin onnistunut? Onhan tämä vähän eri luokkaa, kuin epäsäännölliset peilin kautta otetut kuvat kasvavasta kummusta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0