tiistai 4. toukokuuta 2010

Huh huh

Ihan hirveästi ollut tekemistä. Eilen oli vapaapäivä, joten hulinaa oli sitten senkin edestä.

Vapaapäivä tarkoittaa sitä, että aamulla kuudelta noustaa ylös tekemään vähän töitä, jotta voi ylipäätänsä pitää normaalin toimistoajan vapaata. Kiireen vilkaan ytimeen terapiaan, josta huristelen noukkimaan ystävättären mukaan ja huristellaan yhdessä kotiin. Kotona kahvitellaan ja sitten käydään itse asiaan. Tämä ystävätär on superguru asiassa kuin asiassa, joten tietenkin hän osaa myös trimmata koiria :) Ystävätär näytti miten hommat hoidetaan, ja itsekin kokeilin miten homma hoidetaan. Ei se ollutkaan niin vaikeaa :) Tarkoitushan on ollut mennä trimmauskurssille, mutta viimeksi kurssin aikoihin oli jotain tosi tärkeää menoa, joten kurssi jäi väliin. Nyt sain tosi tehokkaan privakurssin.

Mimi oli supernätisti, seisoi vain paikoillaan, ei venkuloinut yhtään, vaikka tunnin verran pikkuisten räplättiin. Pikkuinen tuntui oikein nauttivan nyppimisestä :) Hieno juttu.

Kun koira oli hoideltu, oli vuorossa kurvaus meidän uuden kotimme kautta, pitihän uusi koti näyttää ystävättärelle, kun kerrankin oltiin saatu aikataulut matchaamaan.

Uudesta kodista huristeltiin Ikeaan, josta mukaan tarttui ystävättärelle kaikkea pientä hyödyllistä ja minulle keittiöön uudet vetimet. En hankkinutkaan niitä vetimiä, mitkä olin alunperin ajatellut hankkia. Onneksi siellä ei ollut niitä alunperin harkitsemiani tarpeeksi pieninä, sillä ystävätär bongasin paljon kivemmat vetimet, joita en ollut itse edes tajunnut harkita.

Iltaisella sitten vaihdoin vetimet keittiönkaappeihin. Ilme piristyi heti valtavasti. Tosi hyvä päätös. Avokki vaikutti aluksi hieman närkästyneelta, että olin mennyt samantien ostamaan ihan uudenlaiset vetimet, mutta kun hän näki vetimet ovissa, niin hänkin tykästyi niihin samantien.

Meillä on remppa niin hyvällä mallilla, että tänäänn pitää vain hiota ja pohjamaalata pari seinää, muuten kaikki seinät ovatkin jo maalattu. Teemme yhden sorttiasemakeikan ja käymme ostamassa tarvikkeet väliseinää varten.

Ai niin.. tietenkin sillä aikaa kun miehet rakentavat seinän, minä ajattelin maalata wc:n. Siellä on ihan jonkin teknokusenväriset seinät .. ugh. Ovien karmit ja ovet pitäisi varmaan myös maalata, sillä edellisten omistajien 2 vuotias on ollut välillä hyvinkin taiteellinen :)

1 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Ihana :D "ystävätär" Mä oon mysterious woman!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0