lauantai 29. toukokuuta 2010

mitenköhän

aamuseksi vaikuttaa palautumiseen urheilusuorituksen aikana? Ehkä hmm.. aamulämmöt :P vaikuttaa niin, että crossatessa palautusosiossa päästiin takaisin kevyemmälle sykkeelle nopsempaa. Täytyy alkaa tehdä empiirisiä kokeita :D Oli tosiaan ehtinyt tulla kuukauden tauko salitreenaamiseen. Toki tässä välillä oli tullut liikuttua, asunno remppaaminen kävi hyvin urheilusta.

Seinien maalaaminen oli yllättävän rankkaa, kuten myös hionnat jne.. plus rempatessa usein taisi jäädä syöminen hieman vähälle. Muutto se vasta treeniä olikin, kun yksin roudasin banskulaatikot. Ei haitannut oikeastaan lainkaan, kun sen otti treeninä :)

Ja nytkin on pitänyt kotona laitella tavaroita paikoillee jne, touhustaa niin, että jalat ovat iltaisin ihan tuusannuuskana.

Ja ja ja.. nyt kun työmatka ei ole makuuhuoneesta työhuoneeseen, vaan hieman alle kolme kilometriä, on tullut työmatkat liikuttua kävellen koiran kanssa :)

Palan halusta paljastella kotia ennen ja jälkeen rempan, mutta edelleen iso osa kuvista on avokin koneella, kohta kaksi viikkoa odotellut kuvia.. MUR! Noooh aloitetaan vaikka paljastelemalla makkaria ja vessaa ennen ja jälkeen :)



Eli meidän makuuhuoneessa oli oikein ihanat vaalenpunaiset prinsessaseinät, yhdelle seinälle oli asennettu hieman aaltoilevaa seinäpanelia, mikä loi omat haasteensa maalatessa. Vaaleanpunainen väli ei meinannut millään peittyä, vaikka käytimme huoneen seinissä vaaleaa pohjamaalia ennen kahta kerrosta varsinaista väriä. Huoneen pinkiksi maalannut henkilö ei myöskään ollut ollut kovin tarkka teippausten kanssa, sillä vaaleanpunaista väriä oli huomattavan paljon myös kattolistoissa, joten kattolistatkin oli maalattava uudelleen. Lattialaminaatti on samaa koko asunnossa, Pergon julkisen tilan laminaattia 32/35 (ellen väärin muista) italialainen pähkinä lankku. Lattialistat hankittiin Puukeskuksesta. Avokki oli kauhean tarkka siitä, ettei meillä saa näkyä johtoja joka paikassa, joten piti sitten valita sellainen lattialista, jossa oli takana kouru.



Aluperin katselin jotain yksinkertaista mutta hemmetin kallista listaa Starkista, onneksi tajusin poiketa Puukeskuksessa, niin saimme huomattavati kivemman ja puolet edullisemman, kuin mitä olin alunperin suunnitellut. Lattialistan piti siis olla puuta, eikä mitää päällystettyä listaa, ja sen piti olla pähkinänvärinen, mutta väri ei saanut olla liian kova, vaan lämmin. Yritä siinä sitten löytää sopiva :D



Ja sitten wc



Aluperin wc:lle ei ollut tarkoitus tehdä mitään, mutta sitä mukaan kun muu asunto sai uutta väriä, alkoi wc:n kusenkeltaiset seinät näyttää turhan härskeiltä. Wc:n seinät maalattiin samalla lumikkovärillä kuin millä maalattiin makuu- ja työhuoneet.

Seuraavalla kertaa lisää huoneita.. tai huone.. työhuone :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0