sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Toinen remppapäivä

Remppamielessä aivan mieletön päivä, alku näytti hankalalta, mutta kun ihania kavereita ja ihana pikkuveli auttoivat meitä, niin saimme aivan käsittämöttämän paljon aikaiseksi.

Olohuone, ruokatila, eteinen ja wc-käytävä tuli maalattua kahteen otteeseen, vaaleanpunainen huone maalattiin kerran pohjavärillä ja kerran varsinaisella maalilla. Työhuoneen kanssa oli hieman vaikeuksia, toisen maalikerroksen jälkeen maalipinta alkoi kuplia, ja maali alkoi lähteä isoina paloina irti. O ou. Rapsulteltiin kaikki irtilähteävä maali irti ja hiottiin seinää, huomenna kerros kittiä ja ylihuomenna hiotaan seinä siliäksi.

Kaveripojat irrottivat eteisen kaapin, tarkoitus oli ottaa se yhtenä palana, mutta todettiin, ettei se ole mahdollista, kaappi oli sen verran mielenkiintoisesti kasattu.

Pikkuveli oli myös oikein taivaanlahja. Aluksi jalkalistojen irroittaminen näytti lähes mahdottomalta tehtävältä, minä yritin, avokki yritti ja isä yritti irroittaa ruuveja seinästä ja listoista, mutta menesty ei ollut mainittava, löysimme kunnon työvälineet näihin erikoispieni"kuvioisiin" tms ruuveihin, mutta silti tämä työskentely oli jotenkin vaivalloista. Itse ajatteli asiaa niin, että tänään maalataan, voimme sitten pikkuhiljaa ottaa listoja irti, mutta pikkuveli hoitikin homman erittäin nopeasti.

Pääsimme remontissa niin pitkälle, jotenkin kuvittelin, ettei maalikerroksia voi maalata useampia samana päivänä :D Eihän niissä tarvinnut olla kuin kahden tunnin kuivumisaika, kun taas sai laittaa uuden kerroksen. Mahtavaa.

Mutta joo, ilman ystäviä ei olisi onnistunut. Mä tietenkin tein pojille kunnon after vappu - safkat, tacomaustettu j-liha, bbq-kastike, paprika punasipuli pizzat :) Tarjolla oli tietty myös limua, olutta ja snacksia .. ja Mokomaa :)

Täytyy yrittää saada haalitua avokin kamerasta kuvat remontin etenemisestä :) Voi ilo.

Huomennakin on ihana päivä, on vapaapäivä, näen pitkästä aikaa erästä ihanaa tyttökaveria, hän opettaa minulle vähän koiranhoitojuttuja, menemme Ikeaan ja illalla taas kämpille remppaamaan. Täydellistä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0