lauantai 1. tammikuuta 2011

01.01.2011

Eilen näytti hetken siltä, että joutuisin ottamaan uuden vuoden vastaan kahdestaan Mimin kanssa. Avopuoliso viestitti, että siellä on heidän töissään taasen joku myöhässä.

Olin valmistautunut pahimpaan, mutta onneksi pian puoli kahdentoista jälkeen avopuoliso saapui kotiin. Syötiin romanttisesti pakastepizzaa ruokapöydän ääressä ja juotiin kuohuvaa.

Meidän parvekehan on aivan lammen suuntaan, kuten myös keittiö ja olohuone, niin me pystyimme nauttia alkavasta ilotulitulituksesta jo syödessä. Pari minuuttia ennen puolta yötä siirryimme parvekkeelle. Uudenvuoden ilotuksesta nauttimista ajatella, meidän asuntomme on erinomaisella paikalla. Olemme ikäänkuin keskellä lampea, näimme kaikki rannalta ammutut ilotulitteet.

Meidän pikkuinen ei arvostanut sijaintia samalla tavalla kuin me, Mimi majaili pitkän tovin sängyn alla, olohuonekin tuntui turvalliselta, kunnes avasimme parvekkeen oven.

Muuten kepeää tunnelmaa hieman varjosti taasen pienen kiukuttelukohtauksen aiheuttama paha mieli, saimme nautittua illasta ihan kivasti, mutta nyt vasta aamulla saimme puhuttua asiat halki. Avopuolisokin teki uudenvuoden lupauksia, vaikkei se hänellä yleensä ole tapana.

Korkattiin sitten vuoden ensimmäinen päivä isolla annoksella snuusnuuta ja käytiin punttiksellakin :) Ei pöllömpää <3

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0