sunnuntai 2. tammikuuta 2011

hemmetin kiva sunnuntai

Ystävätär eilen kyseli seurakseen shoppailemaan, ja tietenkin lähdin mukaan. Sekä ko seura että shoppailu oli kovasti tarpeen. Pörrättiin Itäkeskuksessa muutama tunti ja kävimme ahtamassa annokset kiinalaista ruokaa napaan. Vaikka tässä olen hyvin palannut normaalin karppiin ruokailuun, niin eipä tuo riisiannos ollut kuolemaksi.

Lähdin etsimään itseasiassa korviketta allaolevassa kuvassa käyttämälleni paidalle. Vaikka kuvasta se ei näy, niin on paita jo kovasti käytetyn näköinen, siinä on jopa reikä edessä. Reikää ei onneksi huomaa, kun käyttää alla mustaa aluspaitaa :P Vaihtoehto b on parsia paita ehjäksi .. ei ehkä mahdoton tehtävä. Tämä raitapaita tarttui kesällä mukaan Hampurin keskustan Zarasta, oli onneksi alennusmyynnissä, ei ole ollut laadultaan mikään maailman parhain.. mutta muuten <3




huivi - H&M
paita - Zara
aluspaita - GinaTricot
tregginssit - H&M
kengät - Spirit Store
laukku - Guess



*wink wonk*



takki - VeroModa



turkki - Joku liike keskustassa.. ei voi muistaa, on ikuisuus sitten ostettu
pipo & kaulaliina - H&M
kengät - Crocss

Kotiuduttuani Itäkeskukseta ja kuntosalilta, suuntasin pikimmiten pikkuisen kanssa ulos. Ei tämä turkki nyt mikään maailman kaunein ole, mutta onhan se kätevää, ettei tarvitse pukea monta kerrosta vaatetta päälle ennen kuin pääsee koiran kanssa ulos. Riittää, että esimerkiksi yöpuku alla ja turkki vaan päälle ja menoksi :)



Tässä yksi tämän päivän shoppailusaaliistani, salihanskat! En ymmärrä miten olen ikinä tullut toimeen ilman näitä salilla. Pystypunnerrukset meni aivan uudella tavalla. Aina aikaisemmin en ole meinannut saada kunnon pitävää otetta käsipainoista, kun ne ovat tuntuneet liian isoilta käteeni. Nyt liikkeet sujui ihan eritavalla kun ei pitänyt stressata sitä, että luiskahtaako käsipainot kädestä vai ei :)

Oli erittäin hyvä treeni salilla, tein normi salitreenin hieman soveltaen, tuntui tosi hyvältä kombolta. Kävin jopa pitkästä aikaa crossing tunnilla. Ihan hirveästi uusia naamoja suorittamassa katumusharjoituksia joulun jälkeen :) Omat vanhempani meinaavat myös tulla tutustumaan ko saliin.

Ah ai niin.. mä tosiaan löysin itselleni jotain kivaa kaupoilta salihanskojen ja uuden vesipullon lisäksi. Täytyy paljastella hankinnat lähiaikoina.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0