lauantai 15. joulukuuta 2012

Koko eilisen päivän.. en tiedä miksi ...



Toi biisi soi sitten eilen koko kiikkujen ajan päässä, ei siinä mitään.. iloista feel good -musaa. Kiikut sujui parhaiten tällä viikolla. 

Koko viikon on ollut kuin joulu Areenalla, 3D-seinän reitit oli eilen laitettu eilen kahta reittiä lukuunottamatta kokonaan uusiksi. Mahtavuutta. 

Maanantaina kiikut meni muuten mukavasti, paitsi tosiaan hävetti oma kirkuminen Areenalla, ja jotenkin siitä jäi kakka maku suuhun itselle. 

Keskiviikkona alku oli vähän vielä maanantain tunnelmissa, olin varsin hiljaista tyttöä koko ajan Areenalla.. en saanut itsestäni kauheasti irti, mutta loppua kohden parani. 

Eilen siten oli juuri oikea mielentila kiipeilyyn, iho ei vaan kestänyt torstain boulderoinnin jälkeen montaakaan nousua. Mukavasti meni uusie reittejä ylös. Tuli kiivettyä paras nousu vähään aikaan, mutta en tästä nyt enempää. 

Torstaina kävimme boulderoimassa. Ei tullut mitään hurjia greidejä temmottua, mutta ylitin itseni uskaltamalla topata muutaman reitin. Kovasti on aina kammottanut Konalassa kiivetä keskimmäisen  rakenteen päälle topatakseni reittejä, en ole vain uskaltanut. Typerä pelko, mutta usein olen nähnyt mielessäni itseni tipahtamassa topatessa selälleni maahan.

Tänään ohjelmassa on rentoutumista, aviomies sai joulukalenteriluukusta spa-reissun ja päivällisen italialaisessa ravintolassa. 

1 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Ihana päivä teille tulossa!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0