sunnuntai 30. joulukuuta 2012

tänään ei uitu

Kökkö sää, jääkiipeily on kivaa, mutta ei niin kivaa, että sitä olisi pakko lähteä lähteä plussa-asteilla touhustamaan.

Aviomiehen kanssa suuntasimme aamupäivästä Areenalle. Tänään oli vuorossa kivaa pk-treeniä ja itselle pelottavia (ei maksimigreidejä) elementtejä sisältävien reittien liidaamista. Ylisessä tuli vain jammattua ja harjoiteltua ylös-alas -kiipeilyä.

Hassua kuinka eri tavalla tulee kiivettyä seuraste riippuen. Miehen kanssa tulee harvemmin reviteltyä kunnolla, saatan mennä epämukavuusrajan yläpuolellan kerran tai pari, mutta pääasiallisesti kuitenkin "nössöilen". Miehen kanssa muutenkin keskitymme enemmän hänen kiipeilynsä kehittämiseen. Kivaa yhdessäoloa ja -harrastamista siis.

Tänään joululahjapythonit alkoivat tuntua jo paremmilta otteilla. Olen edelleen kovasti sitä mieltä, että Miurat VS Womanit ovat aivan mahtavat jalkineet. Miehen kanssa puhuimme muutenkin paljon kenkien merkityksestä kiipeilylle. Havahduimme siihen, että miehenkin kiipeilytekniikkaan vaikuttaa varmasti kengät, vuoden verran venyeet Miurat (nauhalliset) eivät vain tarjoa tarraversioiden jämäkkyyttä. Muista kuinka itsellä kiipeily muuttui radikaalisti siirtyessäni nauhoista tarroihin, ja koosta 39 kokoon 36.

Pythonit ovat oikein mukavat tohvelit, hieman vielä jalat hakee, askel ei ole yhtä varma kuin Miuroissa, mutta hyvin uskalsin tänään liidailla Pytnoneilla.

Sattumalta tänään tuli pyörähdettyä Partioaitassa matkalla Sellon Citymarkettiin, josta ostin WarmpeacePlanet Lady Jacket


Toivottavasti tuli ostettua tarpeeksi lämmin takki... harvoin halvalla saa hyvää, jotenkin vain tuntuu kauhealta laittaa satasia takkiin, nyt alennuksen jälkeen hintaa jäi 129 €, hieman tuli tehtyä tuotevertailua mm Stadiumin oman malliston untsikkaan. Stadiumin omat mallit olivat turhan jäykkiä ja painavia.

Varmasti kiva takki ihan koiran kanssa ulkoiluun.. JA varmistamiseen jääkiipeillessä.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mun pitäisi ostaa kunnon untuvatakki ulkoiluun.
Ja pythoneillahan on just parasta liidata.
Mun kiipeily oli tänään ihan nollasta...eivät edes maagiset kenkäni auttaneet. Jaksoin vain nelosia..ja yksi 5b ylös asti. kun kerran ole löhöilyt ja mässäillyt saa kiipeily kärsiä vähän aikaa..ps. suklaat syöty!! NAMMM KIITOS tuhannesti lahjasta.

-didi- kirjoitti...

Sara nyt sitten kannatta pyörähtää kaupoilla, kun alennusmyynnit ovat menossa.

Ei mullakaan täysin putkeen mennyt, olin suunnitellut jammailevani itseni kipeäksi, mutta eka jalkajammi jo aukas varpaan.. ja tossut oli sit sisältä veressä.

Olepa hyvä.. mä olin vähän kade.. arvaa olinko syönyt meidän satsin jo aikoja sitten.. sitä luopumisen tuskaa :D

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0