tiistai 27. elokuuta 2013

33/2013


Olenkin pitkin Hampurin reissua hehkuttanut sitä kuinka ihanan aktiivinen viikkoni on ollut.

Kävleytä tuli tehtyä suunnitellut kolme kertaa, pyörällä tuli mentykä joka päivä, myös lauantaina vaikken sitä nyt olekaan Heiaheiaan muistanut merkata.

Köysikiipeilyt la oli vielä aivan mahtavat. Uusi tuttavuuteni M huomasi minun jännittävän minulle oudon seinän muotoja, ja hän haastoi minut henkisesti aivan uskomattoman hienosti. DAV kiipeilyhallilla vanhemmat tornin seinien tekstuuri on jotain millaiseen en ole lainkaan tottunut, useat reitit perustuvat siihen, että seinässä olevia valmiita muotoja käytetään hyödyksi, M laittoin minut kiipeämään reitin, jossa ei ollut yhtään muovista otetta, vaan koko kiipeily perustuu seinien kiinteiden muotojen, urien, pokettien ja tekstuuriin.. JA tämä sitten vielä liidaten ylös. Suoritukseni ei ollut puhdas, valitettavasti varmistajani ei ollut ihan samalla aaltopituudella, aloitteli ja hermostunut (ei jäsen M), ja hän veti minut kireäksi seinää vasten jokaisen klipin jälkeen ja kolmesti tipuin köyteen koska en saanut liikkuessa löystää. Sattuuhan sitä.

Kotiuduttuani takaisin Suomeen suuntasin kaverin kanssa Kvarnbyhyn kiipeämään.. kroppa oli aika poikki aktiivisen viikon jäljiltä, en lähtenyt tekemään mitään urotekoja, kakkostelin Lepakkomiehen frendiä, jammihanskojen puute (mm) vaikutti siihen, etten vain saanut reittiä kiivettyä niin hyvin kuin olisin halunnut, monesti tuli käytyä köydessä. Mahtava reitti kyllä, mahtava kakkostellakin. Ensikerralla hanska messiin.. tai olihan ne mukana reissussa, mutta ei ne paljoa auta, jos ne unohtuvat reppuun.

Kerrassaan huikean monipuolinen viikko. Lomailun pitäisi aina olla näin aktiivista.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0