perjantai 9. elokuuta 2013

lomaah

Kesälomailu on kivaa, kun sen voi tehdä erissä .. kolmas kesälomarupeama alkoi. Huomenna alkaa taas pieni suuri seikkailu, starttaamme, käymme appivenhempien kesämökillä, jossa yövymme pari yötä ja sieltä suuntaamme "meidän" kesämökille rauhottumaan viikoksi.

Vähän mietityttää, miten hoitaa urhelut anoppilassa, ehkä pitää vain tehdä pitkiä kävelyitä ja jotain lihaskuntotreeniä omalla painolla. Omalla mökillä ei ole ongelmaa, vanhemmat veivät mukaan tangon ja painot sinne muutamisen viikkoa sitten, ja jo etukäteen olen miettinyt oikein tehokkaita mökkitreenejä. Tällä viikolla otin ohjelmaan punttisalilla kiertoharjoittelutreenin.. ja jotain sen tapaista voisin toteutaa myös omalla mökillä. Mahd monena päivänä punttireeniä, muutamana aerobiset aamuisin ja sitten toivottavasti säät sallivat pari reissua lähikallioille. Täydellistä!

Tuli muuten tällä viikolla ostettua viimeisimmistä Fastin puddingeista valkosuklaamansikkaa.



Odotin kauhulla jotain kuolemaakin pahempaa kokemusta, mutta syötyäni pari päivää karamellivanukasta, tuo maistui melkein jopa siedettävältä, kauhean makea tuote, mutta.. jotenkin onnistuin vatkata vanukkaan koostumuksen tosi kivaksi.

Netti on pullollaa erilaisia tapoja, joilla saada noita vanukkaita menemään alas. On valkosuklaamansikkakonvehteja, erilaisia kakkuja jne. Itse kokeilin eilen tehdä pannukakkua vanukkaasta ja kananmunanvalkuaisista. Ei järkyttävin kokeilu mitä olen tehnyt, mutta ehkä valkosuklaamansikan sijasta voisi käyttää tuplasuklaata ko ruokaan.


4-5 valkuaista ja 25 g vanukasjauhetta. Pannukakun kanssa voisi kuvitella sopivan tuoreet mustikat, mansikka ja vaikka ananas.

Näitä tulee varmasti tehtyä mökillä kerran jos toisenkin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0