tiistai 16. huhtikuuta 2019

Croozerikausi käynnistetty

Polkupyörä ja pyöräily ovat the juttu tässä elämänvaiheessa. Muuten en varmaan saisi samanlaista määrää liikuntaa mahdutettua (tai saisi ylipäätänsä aikaiseksi) viikkoon, aerobista siis. Pyöräily on niin ihana, eikä työmatkapyöräilyyn käytettävä aika ole edes niin paljoa autoilua pidempi. 

Pyöräkausi on ollut itsellä käynnissä talven läpi, mutta sitten myös sain lapset croozeriin ja miehenkin mukaan menoon. Perjantaina pistettiin Croozeri kuntoon ja lähdettiin testamaan miten pojat pärjäävät ja viihtyvät takana. Croozerihan on ollut meillä kovasti käytössä koko ajan. Se on ollut mitä parhain hankinta (jos vaan olisi ollut vähän fiksumpi, olisimme voineet ostaa sen 2015 mallin, joka taisi olla jousitettu malli). Molemmat pojat ovat pienestä pitäen kulkeneet kärryssä, tätä varten ostimme infant slingin.



Nuoremman kanssa tein myös vanhempainvapaan jälkeen ennen pojan hoidon alkamista (pojan kanssa käytiin yhdessä töissä) työmatkat pyörällä, tai niin kauan poljin matka miniK takana, kun hän helteillä tuolla kärryssä pystyi olla kesällä. Hoidosta esikoista hakiessa oli kätevä jättää nuorempi kärryihin nukkumaan ja saada hakea rauhassa isompi poika, usein vielä sain esikoisen kuskattua kotiin Croozerilla ja pidettyä nuoremman vielä unessa kotiutumisen jälkeen. Nuorempi on varmaan pitkän aikaa nukkunut suurimman osan päikkäreistään Croozerissa. 

Viimeviikolla pistimme croozerin kevätkuntoon ja kokeilimme miten pojat viihtyvät kyydissä ja miten itse jaksan heitä vetää. Molemmat menivät hyvin, onhan toi 25kg vaunu ja melkein 30kg poikia .. no .. paljon, mutta treenii treeniin, voin sit kesällä kekkuloilla häpeilmättä pihalla biksuissa.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Meillä otettiin eilen käyttöön. Varmaan tänään vielä käy lenkillä. :D

-didi- kirjoitti...

JES! Meillä nyt pihahommat ovat vieneet niin kovasti kaiken ajan, ettei croozerille ole jäänyt aikaa, onneksi on koko kesä aikaa :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0