sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Laiska urheiluviikko

Tällä viikolla tuli näemmä vietettyä jopa kolme päivää laiskotellen :D Joskus tulee tarpeen, ja urheilun pienen levon jälkeen sujuu uskomattoman sujuvasti.

Tänään tuli urheiltua ystävättären kanssa, 10 km aikaan 1h. Ok ok .. karvan verran yli, kun joutui vähän puklailemaan tienvarressa (kumma närästysjuttu) mutta ilman niitä olisi 1h alitettu kiistatta.

Ensiviikolla onkin varsin poikkeuksellinen kiipeilyviikko. Kolmelle päivälle on sovittuna kiipeilyä, neljännelle myös boulderoinnin merkeissä, mutta nyt tuli kovasti paha aavistus siitä, että olisin tuplabuukannut torstain. Täytyy toivoa, etten näin ole päässyt tekemään.



Muistin tässä pari päivää sitten meillä powerballin olemassaolon. Tällä treenaaminen on kovasti hyödyksi kiipeillessä, joten pitää sitten pyöritellä palloa :) Toivottavasti puristusvoima ja kestävyys paranee tällä.

Elämä on edelleen ihanaa, en osaa edes kuvitella, miltä tuntuisi olla vielä onnellisempi :) Ensiviikon jälkeen alkaa vielä toinen kaksiviikkoinen kesälomarupeama.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0