perjantai 15. heinäkuuta 2011

päivitystä

Kuten sanoin, ei ole muuta menetettävää kuin puolitoista tuntia mökötystä.

MAHTAVA FIILIS!

Kävin tosiaan salilla. Kädet aivat hapoilla, hyvä kun rattia pystyi kääntää.. kädet tuntuvat painuva tästä pöydästäkin läpi. MIELETÖNTÄ! Kunnon voimat pois treeni, ja tehokkaasti vielä. Ei tarvinnut kuin 45 minuuttia treeniä, josta 7 min oli alkulämmöt crosserilla :)

Kuhan taas kädet alkaa toimia voisin keittää itselleni kiuhkuran täysjyväpastaa broilerin ja kesäkurpitsapaistokset kaveriksi. En tiedä mitä ajattelin eilen, tarkoituksenani oli tehdä ihan GFG:n mukainen päivällinen, mutta saatuani ruoan valmiiksi huomasin unohtaneeni kokonaan riisin/pastan :P Ei se mitään, saanhan tuoretta pastaa sitten aina iltaisin ruokani kanssa, ja samaa sörsseliä voin sitten syödä lounaaksikin, kun vaan en keitä sitä riisiä/pastaa.

Urheilusta ja ravinnosta. Parilla kertaa olen ihmetellyt pistävää tunnetta vatsassa juoksulenkeillä, ystävä neuvoi tämän johtuvan alhaisista sokerivarastoista. Eilen sitten ennen lenkkiä nappasin 20g hiilareita (veteen sekoitettuna) eikä juoksun aikana ollut mitään tietoa mistään pistoksista.

Juoksu on alkanut sujua erinomaisesti, onnistuin tässä yksi päivä (viime sunnuntaina) juoksemaan henkilökohtaisen parhaankin :)Nonni, kädet eivät toimi vieläkään.. kirjoittaminen vaatii keschkittymistä. Pitää silti yrittää saada vähän ruokaa kitusiin, pelkällä palkkarilla eläminen ei oo välttämättä suotavaa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0