perjantai 1. heinäkuuta 2011

o ou

Tällä viikolla on tullut juostua kolmeen otteeseen, alkaa pikkuhiljaa tuntua pohkeissa. Olen yrittänyt tsempata venyttelyssä ja säärien hieronnassa, mutta en ehkä kuitenkaan niin hyvin kuin olisi ollut suotavaa. Ei onneksi tunnu siltä, että vielä olisi mitään kauhea damagea tullut.

Olen kauhean kiitollinen siitä, että olen tutustunut uuteen urheilulliseen naiseen, kenen kanssa on ollut hurjan kiva olla urheilemassa. Se, että välillä koen olevani vähän huonokuntoisempi tms, auttaa minua kovasti yrittämään enemmän.

Avopuolison satutettua itsensä innostukseni kiipeilyyn oli lopahtaa, mutta nyt into tuntuu löytyneen uudelleen. Hävetti aiva hurjasti eilen kiipeillessä, kädet eivät jaksaneet lainkaan samalla tavalla kuin jossain vaiheessa. Tauko treenistä näkyi, aikaisemmin sain kiivettyä erään 5a:n reitin (17m) ylös asti, eilen tipuin köyteen muutamaan otteeseen, ja lopulta minun oli tunnustettava olevani väsynyt.

Enää ei voi syyttää liian vähiä hiilihydraatteja, niitä pitäisi olla riittävästi ruokavaliossa. Pitää vain tahkota helppoja reittejä ja kasvattaa omaa kuntoa. Kuntosalitreenistäkin on ollut huomattavan pitkä tauko, on tullut keskityttyä vain paljon kaikkeen muuhun. On se harmi, kun mm työnteko häiritsee urheilua :P

On sellainen olo, että pitää takoa kun rauta on kuumaa, eli urheilla kun se tuntuu näin sairaan hyvältä. Huomenna salille, yritän mahduttaa ensiviikosta lähtien 2-4 krt viikossa salitreenin. Työmatkat voisin yrittää hoitaa niin, että matka töihin tapahtuisi niin, että siinä saisi sitä aerobista kuntoa. Matkat töihin voisi yrittää hoitaa niin, että menomatka kierrän pidemmän kautta (tätähän on tullut nyt tehtyä) ja kotimatkat sitten suoraa tietä kotiin. Jaksaa sitten iltaisin mahdollisesti vielä lähteä salillekin. Ehtisiköhän sitä sitten vielä kerran viikossa uida .. ja kerran viikossa kiipeillä? Olenko nyt haalimassa itselleni liikaa? Jää nähtäväksi.

Herkuton heinäkuuhan on jo alkanut, maanantainahan se otti varaslähdön. Ensiviikosta taidan myös palautella mieleen GFG:n ruokavaliot (ihan kuin ne voisi unohtaa :P ) ja sillä mennään sitten seuraavaan lomaan asti. Kuulostaa mun mielestä tosi hyvältä. Olis sitten kovassa kunnossa MINItriathlonin koittaessa.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Kyllä se vielä tästä kuules.
Täytyy nyt keskittyä vetämään 4-5a reittejä tehokkaasti peräkkäin että saat lihaskuntokestävyyttä. Tärkeä on myös että haastat itseäsi välillä paljon vaikeimmilla reitellä, niin että pikku hiljaa kehityt. Jos vain kiipeät sellaisia reittejä joita oikeasti pystyt kiipeämään niin et tule kehittymään. Kaikki tietenkin riippuu tavoitteista.

-didi- kirjoitti...

Joo, ensikerralla voisi tahkota niitä helpompia reittejä :) Täytyy toivoa, että nyt ei lopu voimat kesken.
Eipä mulla ole kauheasti vielä tavoitteita mietittynä kiipeilyn suhteen, kuhan joskus pääsisi vaikka 6a:n ylös... niin voisin olla tyytyväinen :P

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0