maanantai 25. heinäkuuta 2011

OOooh!



Nopsaa on sitten hääpaikka ja kirkko varattuna.

Kävimme eilen katsomassa pitkään harkitsemaani juhlapaikkaan, paikassa oli monia hyviä puolia, edullinen pitopalvelu, omat juomat saisi tuoda ja ennen häitä saisi pitkin viikkoa käydä koristelemassa, myöskin oman kakun olisi saanut tuoda. Mutta sitten ne miinukset, tila on tumma, karu, ahdas, likainen, piha oli hoitamaton ja ylikasvaneen näköinen.

Yritin vierailun jälkeen kuitenkin painottaa avopuolisolle noita positiivisia puolia, hän oli vain hiljaa ja ajoi. Yhtäkki olimme upean kartanokompleksi pihassa! Tepsuteltiin käsi kädessä pihalla, mietittii miten upea paikka on .. kuinka upeat kuvatkin paikassa saisi, se on syrjässä mutta kuitenkaan liian kaukana kaikesta.

Olimme molemmat tämän iltapatikoinnin jälkeen sitä mieltä, että tuo jälkimmäinen paikka olisi mahtava, mutta valmistauduimme henkisesti siihen, ettei se ole vapaana kuitenkaan, olisi vain liian mahtavaa ollakseen totta, jos saisimme ko paikan.

Olin kauhean pettynyt, olin kuvitellut, se paikka, missä kävimme emännän opastuksella, olisi ollut SE, se olisikin ollut liian helppoa. Googletettiin avopuolison kanssa kaikki mahdolliset ja mahdottoma lähialueen juhlapaikat, mutta mikään ei tuntunut nousevan tuon paikan yli.

Tänään aamulla sitten soitin, valmistauduin henkisesti siihen, että luurin toisessa päässä naurettaisi sille, että ollaan ylipäätänsä näin myöhään liikenteessä. Mutta mitä, tämä paikka oli vapaa juuri sinä päivänä, mitä olimme alunperin häillemme miettineet! Saimme vielä erittäin kohtullisen tarjouksen ko paikasta.

Avopuolisoni oli sitten vielä aamulla ehtinyt varata meille kirkon.. ja sen kirkon vielä, minkä halusin! Ihana mies :) Oon ihan yllättynty siitä, että tuolla on mielipiteita juhlaan, se haluaa osallistua ja on ollut erittäin aloitteellinen. Täytyy toivoa, että niitä mielipiteitä kuitenkaan ala tulla liikaa, muuten Bridezilla nostaa päätään.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0