keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Datailua

Piti mennä nukkumaan, mutta.. inspis iski delegoida suunnon softan asentaminen koneelle ja ohjelma toiminnan selvittäminen avokille.

Hyvin näkee milloin oon noussut seinille. Onkohan toi urheilu oikeati noin rankkaa vai oonko mä vaan tosi hermoheikko tapaus :P


Heh, tuo piikki 150 korvilla oli kun noustiin yhdelle parvekkeelle. Siitä kaksi seuraavaa "kaksoispiikkiä ovat kaksi jammailunousua peräkkäin. Korkein piikki oli 6a:n liidaaminen ystävättären kakkosteltavaksi. Tokavika (leveä ) tolppa tuli 6a:n yrittämisestä yläköydellä.

vrt eilinen salitreeni


Kauhean mielenkiintoista. Pitä alkaa mittailla enemmän. Olisipa ollut maanantaina vesijuoksussa mittari mukana, olisi mielenkiintoista nähdä millaisista sykkeistä siinä on kyse. Ah, ja boulderoissa seuraavan kerran on tuo myös otettava messiin. 

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Aika mahtavat sykkeet! Kiipeilyssä kyllä varmaan aina tulee olemaan pientä jännitystä päällä kokoajan, mikä näkyy sykkeissä. Siis vaikka oliskin kiipeillyt koko ikänsä.

-didi- kirjoitti...

Ne on aika kovat.. sitten kun tuolla huipussa ollessa alhaalta tulee neuvoja, pitäisi jaksaa ponnistaa viimeinen moovi / liike.. niin.. se on aika rankkaa :)

Mä veikkaan, ettei joku ammattilaiskiipeilijän syke edes kohoais jos nousis noita mun reittejä :D Tekniikka kun ei ole vielä täysin hallussa, niin tulee mentyä kauheasti voimalla. Tekniikkaan tulee varmaan korjausta tulevaisuudessa.. toivottavasti :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0