torstai 6. syyskuuta 2012

arpomisen loppu

Toissapäivänä jatkoimme miehen kanssa hurjastelua, enää ei tarvitse käyttää minun vanhempieni sauvakävelysauvoja, vaan meillä on oma. Shoppailtiin innoissammamme Citymarketissa ja veimme vielä sauvat samana iltana koeajelulle.


Eilen puolestani sain vihdoinkin ostettua itselleni uudet kiipeilykengät. Oltiin sovittin boulderointreffit Konalaan, ja siinä aikani kuluksi piipahdin Varuste.nettiin kiipeilykenkiä hipelöimään. Edelleenkään en lämmennyt Solutioneihin, Testerosat sitten taas tuoteselosteen mukaan on enemmän ulkokallioille ja Pythonit ja Cobrat tuntuivat liian tossuilta. Päädyin lopulta niinkin tylsään vaihtoehtoon kuin Miura VS Womaneihin.


Toivotaan, että nyt koko osui nappiin. Kokeilin aika monta kokoa, järkytin itseni nappaamalla mukaani koon 36 kengät . Hyvin niillä pystyi boulderoida, mutta ekalla kerralla pidin kenkiä vain puolisen tuntia jalassa. Onneksi oli toisetkin kengät mukana.


Kokoero on aikamoinen, huomaa myös uusien kenkien agressiivisempi pohja verrattuna vanhoihin popoihin. Innolla odotan ulkokallioita, joissa varmasti tuo kengät napakkuut pääsee oikeuksiinsa.

Eilen boulderoinnit alkoivat sujua jo paremmin, uskalsin topata reitin, joka aikaisemmilla kerroilla oli jäänyt toppaamatta (greidi ei ollut korkea, mutta kyseessä oli kohta seinässä, jossa keväällä hajotin polveni), taisin myös ymmärtää sen tilanteen, missä polveni alunperin viottui, ja osaan ehkä nyt välttää vastaavia tilanteita. Lähdin myös yrkkäämään uudestaan edelliseltä kerralta kaivelemaan jäänyt jotain kutosta. Muuten hyvä alku, pääsin pidemmälle kuin maanantaina. Ensimmäisen yrkän jälkeen huomasin vain kädestä lähtenee aimoannoksen nahkaa, kunnon palkeenkieli irtosi. Teippiä vain, mutta tuo reitti jäi odottamaan ensikertaa. Kyllä mä sen vielä ylös pääsen :)

Vielä uutena "ruokalöytö". Ostin toissapäivänä Citymarketista myös Wokit Satayakastiketta, josta tein ruokaa. Joo, valmiskastikkeet eivät kuulu oikeastaan ruokavaliooni, mutta päätin silti kokeilla, laitoin 2,5 kertaisen annoksen kasviksia ja lihaa kastikkeeseen, joten valmiskastikkeet osuus ei ollut enää niin pieni, vähän vielä jasminriisiä (n.40 g kuivana ) ja pari kananmunaa sekaan.


Kuvan rajaus on tarkoituksella tuollainen.. samalla uusi keittiön pöytäliina pääsee esille paremmin. Bongasin Pentikistä ihanan pöytäliinan, tämän syksyn mallistoa, mutta viimeinen kappale, en raaskinut jättää tuota kauppaan.

Hassua muuten, että urheilijan kroppa kestää nyt boulderoinnit, salit yms treenit, mutta jos sitä ajaa muutaman tunnin ajan autoa, niin kroppa/selkä on siinä kunnossa, että toinen puoli kropasta on ollut parina iltana lähes käyttäkelvoton. Lääkärin termein, mulla kylkiluu kanittaa kaularangan nikaan tms, erittäin mielyttävä tunne... onneksi tänään on pystynyt urheilla. Eilen kaaduin toimintakyvyttömänä sänkyyn, kun hengittäminenkin sattui. Toivotaan, että huomenna on jo myös parempi päivä oman kropan kannalta.

Tänään yllätin itseni salitreenillä. Hyvä perustreeni, crossailua, taljoja, mavea, leveää jalkaprässiä, haiuskääntöä, vatsoja ja selkiä. Ylätaljassa kokeilin uutta tankoa, rusettitangon ollessa käytössä, kiva uusi tuntuma liikkeeseen, voisi harkita tangon vaihtamista hetkeksi.

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mä noita miuroja olen katsonut ja kokeillut. Sellaiset ajattelinkin ostaa seuraavaksi. Mutta mä kyllä niin rakastan mun pythoneita!!!

-didi- kirjoitti...

Kyllä noi ainakin ekalla kiipeilykerralla tuntui tosi hyviltä ja jämäköiltä. Eikös sun Pythonit ollut 36:t? Mähän voisin kokeilla miten niillä nousee :D (kun kerta noi kääpiökoot menee mulle :P )

Sara kirjoitti...

Mun pythonit taisivat olla kokoa 35.
Mut voidaan tsekata. Mäkin voisin sitten sun miuroja kokeilla! ;-)

-didi- kirjoitti...

35 .. jaiks.. no kokeillaan :D Ehkä ne on jo venynyt vähän :D

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0