perjantai 7. syyskuuta 2012

awwww

Olipas kiva palata illalla kotiin, kun mies oli muistanut minua, sain Nälkäpelin kolmannen osan .. ja tölkillisen vähäkalorista Dr.Pepperiä. Aww


Yritimme kaverin kanssa tutkia etanoita ja kuunasentoja löytäen jotain, mikä viittaisi siihen, että tänään olisi voinut suunnata ulos kiipeilemään. Oli vain todettava se surullinen tosiasia, ettei tänään ollut asiaa ulkokallioillle.

Areenalla oli JÄLLEEN kerran aivan mahtavat kiikut. Pääsin köysittelemään uusissa kengissäni. Pelkäsin, että olisin kuitenkin valinnut liian tiukat kengät, mutta hyvinhän noilla onnistui kiipeily. Huomasi sen, kuinka varmuus pienillä otteilla lisääntyi. Yllätin itseni täysin kakkostellen 6b+:n reitin tulleen vain kerran köyteen. Olin NIIN ylpeä itsestäni. Muutenkin tänään oli aikamoisia kiipeilyjä, osa olkoon ihan psyykkistä ja tietty osa on varmasti kenkien ansiota.

Pari viimeistä nousua oli jo tehtävä vanhoilla kengillä, mutta hyvin sitä pystyi parin tunnin ajan tahkoa reittejä vanhat Miurat jalassa.

Tänään kivut eivät ole olleet enää niin pahat, syvä hengittäminen ja haukottelu sattuu. Ajaessa Areenalta kotiin huomasin myös yläselän alkavan ärtyä, onneksi ajomatka ei ollut kuitenkaan niin pitkä, niin nyt olen kotona lepäämässä.

Tänään on hyvä olla, mieliala on pitkästä aikaa parempi. Nyt on rauhallisempi olo kotona, olen laiminlyönyt parisuhdetta liikaa olemalla jatkuvasti poissa kotona kiipeilemässä, mutta nyt on siihen tullut pieniä muutoksia. Olemme myös sopineet yhteisistä aktiviteeteista jne.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Sitä helposti omassa masennuksessa uppoutuu puuhiin ja on aina poissa. Kultsu minullekin pointteerasi sen että voimmehan me vain olla kotonakin yhdessä, ja vain olla läsnä toisimme seurassa vaikka emme tekisi mitään erikoista.

-didi- kirjoitti...

Mulla toi ei minkään tekeminen on vaikeaa, päivässä pitää vähintään olla vähän urheilua.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0