sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Avocadopasta pienellä tvistillä

Ommom..mieleni teki pastaa, avocadoa, halusin syödä itseni kylläiseksi ilman massiivista pastaähkyä. Tänään syntyi oma versioni viimevuoden yhdestä hittiruoasta avocadopastasta.

Avocadopapupasta, kahdelle

100g pastaa (gluteenitonta)
300g pitkiä vihreitä papuja (käytin Pirkan pakastetta)

1 valkosipulinkynsi
1/4 punaisesta chilistä (itse otin mietoa chiliä)
½ limen mehu
loraus oliiviöljyä
suolaa
pippuria
30g parmesanlastuja ja/tai raastetta
1 avocado (kannattaa ostaa syöntikypsä, niitä saa nykyään "kaikkialta")

Keitä pasta ja höyrytä pavut itse halutunlaisiksi. Omat jäivat pehmeiksi, mutta ei löysiksi.

Tee marininadin suoraan tarjoilukulhoon. Murskaa ja hienonna valkosipuli ja tee chilistä hienoa silppua. Lisää valkosipuliin ja chiliin öljy, suola ja pippuri ja juusto. Kaavi avocadon liha kuoresta muiden ainesten sekaan. Kuhan pasta ja pavut ovat valmiit, huuhdo niitä vähän kylmällä vedellä, valuta mahdollisimman hyvin vesi pois ja lisää nämä viimeiseksi. Sekoita pasta hyvin ja nauti!

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0