tiistai 28. tammikuuta 2014

Vähän valmiimpana

Perjantain jäätymisestä oppineena suuntasin tänään varuste.nettiin (oli hyvin aikaa, kun haluan parantua kunnolla flunssasta ennen paluuta seinille/salille).

Vähän aikaa selasin netissä hanskavaihtoehtoja, päädyin Hestra Gauntlet Mitt -rukkaset, isot pojat osas kehua noita. Pidemmän päälle hankkimani hanskat, eivät taida kauaa kestää jääkiipeilyssä, mutta jos tämän talven saan kiivettyä noilla, olen tyytyväinen.


Rukkasten alle tuli (taas kerran ) isojen poikien suosituksesta hankittua silkkiset alushanskat, näiden pitäisi pysyä kuivina vaikka muuten hanska kastuisikin tai jotain.


Itse kiipeilyssä aion käyttää jo viimekauden uskollisesti palvelleita Thermoja, joita myös RolloMixedissä kovasti kehuttiin (taisi aviomies ostaa nämä ko tekstin luettuaan). Näitä pitää käydä ostamassa toinen pari reissuun mukaan, ihanaa kun kerrankin hyvät välineet ei ole hinnalla pilattu.


Perjantaina Pirulla huomasin myös, että valjaisiin olisi hyvä laittaa caritoolit kiinni. Hakut saa sulkkareilla kiinni valjaisiin, mutta Caritoolit ovat varmasti merkittävästä kätevämmät. Nyt pitäisi vielä miettiä hankinko leashit hakkujani varten, tuntuisi vähän hölmöltä ostaa sellaiset, kun lähivuosien multipitch-tavoitteet jäällä on varmaan laskettavissa yhden käden sormilla. Pitää miettiä jos tämän ongelman ratkaisin suhteessa kalliiden leashien sijaan jollain muulla tavalla, onneksi on aikaa vielä harkita hetken asiaa.


Rjukaniin ei ole enää kauaakaan aikaa, alkaa jännittää kovasti.  Meillä on edessä pari päivä tiukkaa kiipeilyä edessä. Ehkä eniten jännittää oma jaksaminen ja ehkä se, että tarkenenko. Tuollaisessa reissussa aina jännittää se, että olenko se heikoin lenkki, kestääkö kroppa ja pää. Kaveri haluaa vetää multipitchiä, itse en niin siitä välitä, mutta eiköhän muutaman köydenvälin voi mennä. Ajatus olla "nalkissa" reitillä tuntuu aika pahalta. Talvella etenkin jos tulee kylmä ja/tai kauhea pissahätä.. mitä siellä sitten tehdään? Mä en ala talvella killua valjaissa housut nilkoissa jossain jääseinällä. HYIH :D

Enivei, odotan hurjasti. Täällä on toki Piru, mutta onhan se kiva päästä (vaikka yhdenkin kp:n) uusille jääseinille. Toivottavasti ensiviikolla ehtisi käydä Pirullakin vielä ennen reissua, pitää testata uudet hanskat.

Täytynee alkaa laatia listaa mukaan otettavista tavaroista, jos sillä saisi osan jännityksestä katoamaan. Pelkään unohtavani jotain niinkin oleellista kuin hakut tai köydet.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0