maanantai 20. tammikuuta 2014

uutta palkkaria

Olen ollut vähän saamaton hankkiakseni palkkaria tehtyäni pakolliset muutokset ruokavalioon. Palautusjuoman merkitys on ollut lähinnä se, ettei verensokeri pääse treenien jälkeen liian matalaksi. On ollut havaittavissa pientä mässäilyä (tarkemmin tarpeetonta leivän syömistä) treenien jälkeen kunnon ruokaa odotellessa.


Fastin sivuilta löytyy hyvin tietoa heidän eri tuotteiden sopivuudesta eri ruokavalioihin. Valmiita palautusjuomia löytyisi gluteenittomina, mutta sitten taas tuotteet ovat vain vähälaktoosisia.  Nyt oma sekoitus on 0,25dl maltoa ja 0,5dl soijaproteiini-isolaattia. Pitää miettä josko sitten ottaisi vielä jotain muita tabuja lisäksi, aminohapoista oli kaverin kanssa puhe, pitää selvitellä niistä enemmän.

Jo pidempään isot pojat ovat puhuneet minulle Fastin valmiiden palautusjuomisen vaihtamisesta edullisempiin vaihtoehtoihin, on ollut vain kauhean helppoa aina napa valmis pussi eikä ole tarvinnut investoida suuria summilla kerralla kilohinnaltaan edullisempiin prodepönttöihin (massista tms).

Tuo oma miksi oli parempaa maultaan kuin suklainen dietmix, kaiken kaikkiaan hyvä vaihto. Jossain vaiheessa voisi katsella, josko ostaisi jostain isommankin pöntön jauhoja.

Palkkari tuli nautittua tänään punttitreenin päätteeksi. Salilla ei ollut enää yhtä paha ruuhka kuin heti vuoden vaihteen jälkeen, mutta oli siellä edelleen aikamoinen hulina. Välillä tekee mieli vaihtaa johonkin vähän hiljaisempaan saliin, vähemmän ruuhkaiseen, mutta tuo on lähialueen ainoa


Tuli otettua Zalandosta tilatut trikootkin käyttöön. Jos harmaat urheilutrikoot tuntui olevan oman mukavuusalueen ulkoupolella, niin näillä sitä aluetta ei enää näkynyt, eiköhän näihin totu.

Treeni oli hyvä, treenasin itseltäni jalat alta ja kädet hyytelöksi.

2 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Vau! Kuviolliset trikoot on niin siistejä! Vaikka just keulisin, etten juuri koskaan osta mitään muutaku tarpeeseen, niin kuviolliset trikoot on mun heikkous. Tilasin itelle kans uudet ja odottelen innoissani koska ne saapuu. Ehkä mäkin esittelen ne sit blogissa :)

-didi- kirjoitti...

Sä itseasiassa olit mun inspis kuviollisiin. Näin sulla sellaiset upeat oliskohan ollut avaruusaiheiset, ja siitä se ajatus sit lähti :) Joo, kuvia sit vaan.. ja urheiluvaatteet ON tarpeellisia aina.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0