sunnuntai 2. helmikuuta 2014

BK Isatis Open

Toiset boulderkisani eivät enää jännittäneet samalla tavalla Sisu Masters lokakuun alussa. Eilen vihittiin Herttoniemeen uusi boulderhalli Isatis Bk Isatis Open -tapahtumalla. Uuteen halliin oli tehtynä hurja määrä kivoja reittejä ja paikalle oli saapunut paljon kiipeilykansaa.


Tavoitteena olisi ollut kiivetä 20 reittiä, sain kiivettyä helpommista (valkoiset ja keltaiset) kaikki, mutta näillä jäätiin vielä kauas 20 noususta. Osa noista helpoistakin oli jäädä nousematta, koska reitit oli niin oman mukavuusalueen ulkopuolella. Aviomies (ihana ihana aviomieheni) onnekseni tsemppasi minua niin paljon, että sain kuin sainkin kaikki helpot noustua. Sain myös asteen vaikeammista kolme noustua, muutama muukin olisi varmasti noussut, mutta osassa oma pää esti osassa (paluun tehnyt) selkäsärky hillitsi/esti osan mooveista. Iloitsen kuitenkin siitä, että eilen olin paljon useammin oman mukavuusalueeni ulkopuolella ja koin voittaneeni itseni useamman kerran kuin edellisissä kisoissa. Kyllä tämä tästä.


Samalla kun itse kisailin itseäni vastaan, bouldereita kiipesi samanaikaisesti Suomen huippunimet Hukkataival, Gullsten, Johansson, Laitinen ja Huhtikorpi. Tänään yleisen sarjan 5 parasta sai kiivetä kahta ulkomaalaista staraa vastaan, oli huikeita nousuja, olin välillä unohtaa hengittää kun jännitin kiipeilijöiden nousuja niin kovasti.

Herttoniemen halli on mukava, harmi vain kun se ei millään tavalla ole itsellä minkään reitin varrella, eiköhän siellä joskus tule varmasti käytyä uudelleen.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0