sunnuntai 2. helmikuuta 2014

5/2014


On tullut ainakin levättyä, vain 8h urheilu päättyvällä viikolla.

Tosiaan flunssapaholainen iski viimesunnuntaina, yritin kovasti tahdonvoimalla päästä Konalaan boulderoimaan jo tiistaina, mutta eihän se onnistunut, yritin kovasti parantua tahdonvoimalla ke mennessä, mutta sekään ei ihan onnistunut. Torstaina en tiennyt, että olinko kipeänä edelleen vai olisiko minua vai laiskotuttanut. Aviomiehen kanssa kävimme kiipeämässä muutamia reittejä yliksessä. Perjantaina aamulla oli laittanut herätyksen aikaiseksi lähteäkseni kävelylle ennen töitä, mutta olo oli sen verta sekava, että koin viisaampana jäätä petiin lepäämään (eihän tässä nyt kiire ole mihinkään).

Launtaina tuli sitten yrkkäiltyä hyytävän kylmässä Isatiksessa boulderkisoissa ja tänään kävin pitkästä aikaa salilla. Minulla olisi ollut ihan tehty ohjelmakin, mutta ikävä salille ja kunnon jalka- ja olkapää/ojentajatreeniin oli sen verta kova, että päätin tehdä ihan oman mixini. Hyvältä tuntui, pääasiallisesti.

Sen lisäksi, että tällä viikolla flunssa kiusasi, on selkä/lantiokipuni palanneet. Keskiviikkona kävin ystävättären kanssa syömässä ulkona, en tiedä oliko annokseni sittenkään täysin gluteeniton ja vaikuttiko nauttimani bourbon annos, mutta perjantaina alkoi tulla omituisia kipuja. Perjantaina söin myös sokerisia herkkuja, joten lauantaina ja tänään kivut ovat suurin piirtein samaa luokaa (ellei pahemmat), kuin heti joulun jälkeen. Aika karua. En tiedä voiko näin pienistä määristä "huonoa ruokaa" tulla näin kipeäksi? Tai sitten nyt on vaan huonompi periodi omassa sairaudessa (taudinkuvaan kuulunee hyvät ja huonot periodit). Nyt pitää syödä mahd puhdasta ruokaa, ja toivoa parasta. Elimistö tuntuu muutenkin tosi vieraalta.

Perjantaina pitäisi viimeistään olla kunnossa, lento Osloon lähtee aamulla ja iltapäivällä olisi tarkoitus jo nakutella jäätä. Jos kivut ovat yhtä pahat perjantaina, saan nauttia Rjukanissa vain maisemista

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0