lauantai 8. helmikuuta 2014

Dragula

Tänään oli kohtalaisen vaikea lähteä kotoa. Vaati hetken maanittelun, jotta sain otettua itseäni niskasta kiinni. Myönnän olevani hankala siinä(kin) asiassa, että suunnitelmien muuttuminen saa minut pahalle tuulelle. Olin koko eilisen odottanut tänään pääsyä aviomiehen kanssa Isatikseen boulderoimaan, ja suunnitelmien kariutuessa minulta meni pasmat sekaisin ja tulin huono tuuliseksi. Odotin kovasti kiipeilyä, sillä se on jäänyt vähemmälle nyt parin viikon aikana (ihan hyvistä syistä) ja olisin erityisesti halunnut lähteä juuri aviomieheni kanssa. 

Kasasin itseni, katselin itselleni sopivan treenisetin hakemalla inspistä muista blogeista ja vanhoista suunnitelmista, sekä vähän siitä miten olemme Antonin kanssa treenattu korea, pullistelin vähän peilin edessä .. yläselkä on aika hurjan leveä jo, olen yrittänyt harjoitella ihan huvin vuoksi selänlevennysposea, ja voin jatkaa sitä vielä, harjoittelua siis.


...ja tein killerin soittolistan spotifyyn treenejä varten. Tänään teki mieli vähän agressiivisempaa kamaa. Pari päivää olen fiilistellyt töissä vanhan 20-luvun jazzin tahtiin, mutta kunnon treeniin kunnon mättömusa.


Tänään treeniin kuului sumokyykyt kahvakuulalla, pystypunnerrus tangolla, leuanvedot, tasapenkki käsipainoilla, pystysoutu käsipainoilla yksi käsi kerrallaan, vatsat trx:llä, lankussa vartalonkierto sekä istumaannousut kahvakuulan kera. 


Loppuun venyttelyn kunnolla, kun on tämä kroppa alkanut toimia jo paljon paremmin. Tänään ei ole joutunut enää turvautumaan särkylääkkeisiin eikä Voltaren-voiteeseen.


Eikös tullutkin aika makeita suklaita :P

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

hahaha Mun antamat muotit. Hyvä, että tulee suu makeaksi niillä! ;-)

-didi- kirjoitti...

Olishan se ollut sääli, jos olisit turhaan antanut muotin :P

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0