torstai 6. helmikuuta 2014

Pala kasvaa papaijalla

Eilen yllätin itseni tekemällä salilla sellaisen yläkroppa- ja hauis treenin, joka tuntuu vielä tänäänkin pumppina haboissa. Wau mä! 

7 min alkulämpö crosserilla

Ylätalja leveä myötäote suoralla tangolla 3 x 10 50kg
Ylätalja kapean vastaote suoralla tangolla 3 x 8 50kg
Alatalja rusettiotteella 3 x 12 45kg
Hammerit 3 x 16 (8 toistoa per käsi, vika setti kunnes kädet eivät enää nouse) á 8 kg
Vipunostot selälle käsipainoilla, jalat&selkä, 90asteen kulma 3 x 12 á 4kg 
Staattinen pito polvet 90 asteen kulma 1min ja sen jälkeen 26 askelta askelkyykky x 3
Etuheilautus kahvakuulalla (käden vaihto edessä) 3 x 12 .. 12kg? (painavammalla kipuja)
Jalat nostot roikkuen 2 x 12 (liian kivulias, kolmas setti jäi väliin)
Vatsa kiertäen levypainoa käyttäen 3 x 12 


Voi vaikuttaa ristiriitaiselta, mutta eilisen kävelyistä sekä punttitreenistä huolimatta, en ole kunnossa pystyäkseni lähteä huomenna Rjukaniin. Mietin eilen koko illan, itkin harmitusta, kun vuoden odotettu reissu jää nyt osaltani välistä. En luovuta helposti, mä pystyn touhuta paljonkin siitä huolimatta, että on jatkuvia särkyjä, mutta nyt oli vain mietittävä että onko oikeasti fiksua lähteä siinä kunnossa reissuun, kun väärä liike voi viedä jalat alta (tää on uusi juttu mulle). 

Huomenna olisi ensin istuttava lentokoneessa, siitä sitten hypättävä autoon, ajettava Rjukaniin ja siellä sitten vielä lähestyttävä jääputouksia JA kiivettä. Minulla tuo useamman tunnin istuminen tällä hetkellä on jo liikaa, saatika sitten lähestymiset vaikeakulkuisessa maastossa.

On niin häviäjä olo JA tunne pettäneeni kiipeilykaverini. Kaveri onneksi ymmärsi, tietää etten ihan pienestä luovuta, silti oma harmitus ja morkkis on suuri. No, on se Rjukan siellä ensitalvenakin JA kaveri tulee pian käymään Suomessa, niin päästä ainakin Pirulle nakuttelemaan jäätä.


Tänään on ollut vähän parempi fiilis, itsesyytöksistä huolimatta (kuvittelenko vain, enkä muka oo kunnossa?!? no en oo) tuntuu, että taakka lähti harteilta. Kovasti stressasin sitä, että mitä jos menen paikanpäälle, pääsen putouksille saakka, mutta sitten ei pysty enää jne jne.. mitä jos nousut jää kesken sen takia, että muhun sattuu.. JOS edes ylipäätänsä kehtaan sanoa asiasta yhtään mitää tuolloin, kärsisi vain hiljaa yksinäni. Liikaa muuttujia.

Mutta, joo tästä eteenpäin, onneksi on vakuutukset, niin ei harmita sentään rahan takia. En anna vaivojen määrittää liikaa itseäni, hommat jatkuu nyt normaalisti täällä. Menen huomenna töihin ja pidän lomapäivänä jollain toisella kertaa.

Tänään piristin itseäni shoppaamalla ihania vähän eksoottisempia hedelmiä. K-Supermarketissa on superpäivät, niin mukaan tarttui edellisesti syöntikypsiä mangoja ja papaijia ja ei niin edullisesti ihanaa lämminsavulohta.


Pidän nyt kovasti omasta keksinnöstäni raastaa porkkana ohueksi suikaleeksi kuorintaveitsellä (kyllä, MINÄ olen ensimmäinen joka on keksinyt tämän, olen olen). Porkkanaa, pari kynttä valkosipulia, purkki vesikastanjoita, riisinuudelia ja lämminsavulohta. Jälleen ihan järkyttävän hyvä safka. Hiplailin kaupassa hetken aikaa kookoskermapurkkejakin, mutta sitten päätin, ettei tänään ole mikään herkuttelupäivä, jätetään ne kermaisemmat kastikkeet toiseen kertaan.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0