torstai 31. heinäkuuta 2014

vikaa viedään tältä erää

Tänään tuli käytyä kuudelta aamulla salilla. Alunperin mietin treenin järkevyyttä päivänä, jolloin on mahdollisesti tarkoitus mennä köysittelemään. Aamun treenin sijaan olis voinut miettiä vähän vähemmän raskasta jalkatreeniä eilen. Kävelen kuin pingviini.

Meillä oli salilla kiva kesätarjous touko-heinäkuun, sai tuoda kaverin treenaamaan viideksi kertaa ilmaiseksi ja kaupan päälle saa sitten kehonkoostumusmittauksen (vaikka, en mä sitä nyt koe tarvitsevani/haluavani). On ollut kiva saada kahdesta kaverista seuraa salille, se on harvinaista herkkua.

Ensiviikolla tulee olemaan keväällä hankkimistani pt-setistä viimeinen kerta. Tässä on matkan varrella pariin otteeseen vaihtunut pt, ei sen takia ettäkö olisin jotenkin erityisen hankala keissi, vaan omalla salilla on kova vaihtuvuus henkilökunnassa. Ensiviikolla tulee olemaan neljäs pt kenen kanssa treenaan, kovasti minulle yritettiin myydä uutta pakettia, mutta seuraavan pt-rupeamani otan kyllä ensimmäiseltä pt:ltäni.

Kevään jälkeen punttitreeniin tuli paljon uutta potkua, olen saanut haastettua itseäni fyysisesti ja pystynyt suorituksiin, joihin en uskonut pystyväni. Pt:n hankkiminen on ollut yksi parhaimmista investoinneista itseeni.

Asiasta kukkalaatikkoon, viikon päästä!!




0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0