perjantai 11. helmikuuta 2011

12 takana

Nyt on suhteellisen intensiivinen työrupeama takana. Vuodenvaihde, vuosi-ilmoitukset, tilinpäätökset ja normi työt päälle = takuuvarma kiire. Tähän yhtälöön sitten yksi kumrampi keissi JA oma sairastuminen (flunssa vain) päälle, niin soppa on valmis.

Eilen sain viimeisen kiireellisen työn tehtyä, tuntui kuin hirveä paino olisi vieritetty harteilta. Ihan kuin joku olisi vetänyt selkärangan pois, teki mieli vaan lössähtää tuolille.



Juuri sopivaan saumaan sitten olin sopinut treffaavani vanhinta ystävääni keskustassa. Teki niin hyvää nähdä tätä ystävääni, meidän piti nähdä jo viimeviikolla, mutta olin silloin pahimmassa flunssassa. Syötiin Iguanassa ja juotiin parit siiderit sekä Iguanassa että Villi Wäinössä, juoruttiin ja luettiin horoskooppeja. Mun avokki on niin ilmetty Kauris. Itse en sitten allekirjoita yhtään negatiivista luonteenpiirrettä/ominaisuutta, joita oinaaseen liitettään :P

Hulluutta kuitenkin on, että kuinka hyvin avopuolison kohdalla horoskoopit pitivät paikkansa.. olen ehkä vähän shokissa :P

"Kauris 22.12.-19.1.

Hallitseva planeetta: Saturnus.

Näin Kauriista sanotaan alan kirjallisuudessa:

Kauriit ovat kunnollisen ihmisen ruumiillistumia. He tekevät työnsä kunnolla eivätkä pidä itsestään meteliä. Kauriit ovat pienestä pitäen mietteliäitä ja totisia, ja siksi vaikuttavatkin usein vanhemmilta kuin ovat. He tekevät elämässään paljon uhrauksia, eivät niinkään muita auttaakseen, vaan säilyttääkseen rauhan ja tyyneyden omassa elämässään.

Kauriit ovat älykkäitä ja loogisia. He tekevät paljon havaintoja ympäröivästä maailmasta ja pohtivat niitä. Kauriilla on kyltymätön tiedonjano, ja se tekee heistä sivistyneitä ja fiksuja. Totinen ja rauhallinen Kauris on myös erittäin kunnianhimoinen. He toimivat usein johtavissa työtehtävissä. Toisaalta, Kauriit tarvitsevat myös paljon hyväksyntää muilta ihmisiltä. Usein ulkopuolisten mielipiteet merkitsevät heille enemmän, kuin läheisten ihmisten.

Kauriit eivät ole spontaaneja, vaan varovaisia ja kaukonäköisiä. Vahvatahtoinen Kauris on parisuhteessa erittäin romanttinen ja uskollinen. Hän on kumppanilleen lempeä, ja kykenee syviin ja vakaisiin tunteisiin"

lähde:http://plaza.fi/ellit/kristallipallo/horoskooppimerkit/horoskoopit-kauris

Sen lisäksi, että töissä on nyt selvästi seesteisempi vaihe alkamassa (kunnes sitten tilinpäätösten laatimiset iskee täysillä päälle), niin meidän pikkuisen kanssa on taas mennyt paremmin.

Me olemme avopuolison kanssa olleet pitkään huolissamme siitä, kun Mimi ei syö kunnolla. Se saattaa noukkia ruokaa kupista ja roudata sen jonnekin täällä kotona, tai sitten syö vaan käsittämättömän pienen annoksen, usein ruoka on näyttänyt täysin koskemattomalta.

Mietittiin jo, että turvotetaanko liikaa sitä ruokaa. Todennäköisesti tehtiin niin. Mimille on siis syötetty erityisesti westeille tarkoitettuja nappuloita ties kuinka pitkään. Turvotettuja nappuloita on sitten höystetty pienellä määrällä juustoa, raejuustoa, avocadoa, kurkkua, tomaaatti tai pienellä määrällä sellaista koirille tarkoitettua metukännäköistä pötköä.

Tässä yhtenä iltana ollessani koiran kanssa kahdestaan kotona päätin, että nyt mä vaikka laitan sen syömään. Aluksi koira rimpuili, eikä meinannut millään syödä. Tuli ihan hirveä paskamutsi olo, pakottaa nyt koira syömään. Eikös niiden pitäisi luonnostaa syödä ihan hirveästi ja kaikkea?! Noooh. Nyt kuitenkin kerta kerralta syöminen on helpottunut. Mimi tulee kyllä käskystä kupille, käy vähän nuuskimassa, ja sitten meinaa lähteä pois, mutta ihan vain se, että mä pidän nyt kädet Mimin kainaloissa, niin se jotenkin helpottaa siinä, että nyt pikkuinen syö kaiken mitä kuppiin laitetaan. Mikä helpotus.

Varmasti joku expertti keksii monta erilaista asiaa, miten mä oon toiminut tuossa väärin, mutta kyllä se nyt näyttäisi toimivan. Meillä on ihan erilainen tarmokas koira taas :)

Muutenkin koiruuden kanssa menee paremmin. Me olemme luopuneet flexin käytöstä, ihan oman laiskuuden takia. Flexissä helposti oma keskittyminen herpaantui, ja koira saattoi jäädä matkasta.. unohtua, eikä seurannut meidän kun oli tarkoitus. Nyt on taas tuo punainen hihna. Hihnassa ja makupalojen avulla pikkuinen kulkee myös ihan eri tavalla vieressä, ja tottelee. Helpottavaa sekin. Keksi nyt vaan, että miten tuo koira on alkanut säikyksi.. paukkuarka. Me ei huudeta eikä muutenkaan riehuta täällä, joten en ymmärrä mistä tuo on peräisin.

Nyt nukkumaan, huomenna on monella tavalla kiva päivä tiedossa. Jotain ihan uutta luvassa mulle :) Toivottavasti muistan ottaa kuvia.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0