perjantai 18. helmikuuta 2011

Uudet popot

Ollaan me sit hurahdettu. Tarkoituksena oli ostaa tänään meille molemmille kiipeilykengät, mutta vain mulle löytyi sopivat. Parin viikon sisällä tulee kuulema uudet mallit, sitten katselmaan uudestaan kenkiä. Eiköhän sitten löydy avokillekin sopivat.



kiipeilykengät - Five Ten /Rogue

Tietenkin kun kerran kiipeielykeskukseen asti mentiin, niin kävimme myös kiipeilemässä. Nyt meillä molemmilla on todistukset siitä, että osaamme varmistaa :)

Kiipeily oli tänään paljon nopeampaa ja vaivattomampaa, kuin viimeksi. Ekalla kerralla meni kauheasti aikaa siihen, kun mietin uskallanko vaiko enkö kiivetä ylöspäin. Tänään myöskin se, että ei ollut kuumeessa vaikutti siihen, että reitit tuli kavuttua nopeammin, eikä tarvinnut pysähdellä jatkuvasti keräämään voimia tai pyyhkimään tuskanhikeä otsalta.

Nyt toisella kerralla ei jännittänyt yhtään ylhäältä alastulo.

Mietittiin sellaista avopuolison kanssa, että kävisimme ainakin kahdesti kuukaudessa kiipeilemässä köysillä ( hitsi.. mun tekis jo nyt mieli mennä uudestaan :P ) ja sitten ehkä pari kertaa kuukaudessa yhdessä boulderoimaan. Tosi kiva, että on nyt joku yhteinen harrastus. Käydäänhän me yhdessä salilla, mutta tykätään molemmat tehdä omat treenimme kaikessa rauhassa... ollaan totisia treenaajia :)

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Boulderointi oli mahtavaa! Kerran olen käynyt kokeilemassa ja uudestaan haluan kyllä mennä :)

-didi- kirjoitti...

Boulderointi oli kyllä ihan hauskaa.. mutta sitten kun sieltä piti tulla alas, niin .. ehkä sieltä on tarkoitus hypätä alas.. eikä kiljua pelosta :D Kyllä mä vielä kehityn.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0