lauantai 13. elokuuta 2011

Ahdistusta

Ihme ahdistus meinaa lamauttaa kokonaan. On ollut välillä ylitsepääsemättömän vaikeaa saada mitään tehtyä kotona, ja jos jotain olen meinannut tehdä, niin muisti alkaa pätkiä. Ei ole ollut oikein mun päivä tänään.. eikä eilenkään... paitsi eilen illalla kun kävin ystävän kanssa kiipeilemässä :)

Lomaviikko ei ole ollut niin hohdokas kuin kuvittelin. Mökillä satoi, joten jouduimme olla neljän seinän sisällä, sai sentään tehtyä muutaman hyvän lenkin koiran kanssa, yhden juoksulenkin omassa rauhassa ja kävimme avopuolison kanssa uimassa.

Sitten tuli hankaluuksia, kuvat kertoo. Punto laturi sanoi sopimuksen irti. Onneksi sentään meidän tehdessä lähtöä uimahallille.. ei kotiin, muuten kotiinpääsy olisi venynyt päivällä.




Jouduin sitten perua terapiat ja morsiuspuvunsovitukset. Harmitti NIIN vietävästi. Oli kovasti odottanut pääseväni sovittelemaan ensimmäistä kertaa mekkoja.

Mitäs muuta, jouduin hammaslääkäriin nukuttuani kolme yötä huonosti. Olin sitten päästänyt yhden hampaan niin huonoon kuntoon, että nyt on edessä juurihoito. Nolottaa.

Eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu, tänään otetaan lungisti, ja huomenna suunnataan Hampuriin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0