torstai 10. lokakuuta 2013

lepopäivän puuhastelut ja biksuhaasteen summausta

Herätyskello soitti 5.50, nousin ylös, kuuntelin sateen ääniä tovin, kaivauduin takaisin sänkyyn. Enää uni ei tullut silmään, onneksi Mimi piti seuraa. Selkeästi oli lepopäivä tulossa, ehtiiihän sitä huomennakin kävellä.

Töissä on ollut ihan ennennäkemätön draivi, onneksi ikinä ei ole työntekoon mielialat vaikuttaneet, työhön pystyy aina keskittymään, vaikka jos jotain huolia olisikin.

Pikkuisen kanssa tepsuttelimme taasen metsän halki kotiin töiden jälkeen.





Oli aivan luksusta saada tänään hieroja tekemään kotikäynnin. Jaloissa on tuntunut viimeaikojen kovat punttitreenit jo pidemmän aikaa, jos nyt iskias tms. olisi saatu hierottua vähän parempaan kuntoon. Jos vaiva vaan jatkaa vaivaamistaan, niin pitää soittaa salskea nuori mies hieromaan uudestaan.


Kauhean paljon terveellisempää ei voisi enää ruoka olla, höyrytettyä kukka- ja parsakaalia sekä itse maustettua tomaattista broilerijauhelihaa + sopivasti suolaa ja oliiviöljyä. Ommom. Onneksi ruokamäärät ovat nyt kunnossa, ruokavalion askeettisuus on ok, kuhan ruokaa saa syödä niin paljon, että nälkä lähtee.

Tänään olikin ystävän kanssa viimeinen punnitus yhteiselle urakallemme. Otin alkupainon Norjan reissumme jälkeisenä torstaina, joten nyt sitten yhdeksän viikon jälkeen tulos on -4,8kg, reisistä lähteneet sentit ovat keskiarvoltaan 5 cm, lantiolta on lähtenyt 9cm!! vyötäröltä pari kolme (taisi alkumittaus mennä vähän metsään tässä), käsistä on lähtenyt pari senttiä. Lihaserottuvuutta on kuurin aikana tullut merkittävästi, on tullut kovasti positiivista palautetta sekä lihasten muodosta (menneet kyykyt perille) että selän leveydestä, käsivarsien koosta ja kaiken kaikkiaan kropasta yleisesti, että voi laittaa mitä vain päälle tällä kropalla. En ihan allekirjoita viimeistä, mutta onhan ollut kiva saada positiivista palautetta, vaikka joku on epäillyt, että lihaskasvuni on ihan tullut painoja katselemalla :P. Enää ei ole tarvinnut kauheasti perustella ruokavaliota kenellekään. Tästä on hyvä jatkaa.

Tällaisen lihaksikkaan kropan kirous vaan on (huomatkaa pieni kieli poskella) on vain se, että vaatteet tuntuvat kinnaavan kovastkin yläkropassa, urheilutopitkin pitää kohta laittaa uusiksi, koska selän leveys tuntuu olevan liikaa osalle liikaa, ei ole kiva pursuta selästä.

Kehitys loppuu tyytyväisyyteen, tottakait olen erittäin ylpeä tuloksistani, mutta tosiaan katsotaan mitä saan vielä itsestä.. tiristettyä irti.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0